ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγχαρητήρια Σαμαρά, Βενιζέλου και Ανδριανού στον Ηλιάδη

Συγχαρητήρια Σαμαρά, Βενιζέλου και Ανδριανού στον Ηλιάδη

Συγχαρητήρια στον Ηλία Ηλιάδη μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τζούντο απέστειλαν ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός εξωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός.

Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς αναφέρει:

«Θερμά συγχαρητήρια για τη νέα μεγάλη σου επιτυχία. Οι συνεχείς διακρίσεις σου και η συνέπειά σου στην σκληρή δουλειά αποτελούν παράδειγμα για όλους τους Έλληνες. Σ’ ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μια εξαιρετική μέρα ξημέρωσε σήμερα για τον ελληνικό αθλητισμό με τον Ηλία Ηλιάδη να αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την μεγάλη κλάση του με την κατάκτηση της κορυφαίας διάκρισης στο αγώνισμα του. Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή του τζούντο που σήμερα έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα για τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, δήλωσε:

«Σήμερα ήταν μια πολύ καλή μέρα με μεγάλες επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό. Τα χρυσά μετάλλια του Ηλία Ηλιάδη και των Σπύρου Γιάνναρου, Παναγιώτη Μαγδανή, Λευτέρη και Γιώργου Κόνσολα στο τετραπλό σκιφ ελαφρών βαρών, καθώς και το αργυρό της Κατερίνας Νικολαϊδου, μας γέμισαν υπερηφάνεια και αποτελούν ακόμα μία ηχηρή απόδειξη της ποιότητας και της δυναμικής του ελληνικού αθλητισμού, που χάρη στους αθλητές και τις αθλήτριές μας συνεχίζει να μας χαρίζει σπουδαίες διακρίσεις».

Διαβάστε επίσης:

Στο ψηλότερο «σκαλί» του κόσμου η Ελλάδα: «Χρυσός» ο Ηλιάδης