ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2014 - Εξαγγελίες Σαμαρά: «Τίποτα με μπόλικο καθόλου»...

ΔΕΘ 2014 - Εξαγγελίες Σαμαρά: «Τίποτα με μπόλικο καθόλου»...

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο Μέγαρο δεν «θάμπωσαν» τους πολίτες που έχουν πλέον καταλάβει ότι θα μείνουν «βυθισμένοι» στην ύφεση για ακόμη μια χρονιά.

Τα όσα προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των Ελλήνων, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν για ενα ακόμη χρόνο μάχη με την ανεργία.

Στο μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του ασχολήθηκε με γενικόλογες ευχές περί ανάπτυξης χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ αίσθηση προκάλεσε για άλλη μια φορά η εμμονή του πρωθυπουργού με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσοι περίμεναν φοροελαφρύνσεις μάλλον απογοητεύτηκαν αφού ο κ. Σαμαράς δεν ανακοίνωσε τίποτα ουσιαστικό και -χωρίς να το θέλει - άφησε να εννοηθεί πως για όλα θα περιμένει την έγκριση της τρόικας. Δείτε την ομιλία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά ΕΔΩ.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας μίλησε στο γεύμα που παρέθεσε το ΕΒΕΘ. Ο κ. Δένδιας μίλησε για την πορεία της Ελλάδας στα χρόνια της κρίσης, αλλά και για το μέλλον της χώρας.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας εγκαινίασε το περίπτερο των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στον χαιρετισμό που έκανε στα εγκαίνια του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ., ο υπουργός εξέφρασε την εκτίμηση της κυβέρνησης για το έργο που επιτελούν οι αστυνομικοί «σε πολύ δύσκολους καιρούς», όπως τόνισε, και μετέφερε τη βούλησή του για την οικοδόμηση μιας αστυνομίας «που ακούει τον πολίτη».

Σημείωσε, δε, ότι «τα δίκαια αιτήματα των αστυνομικών σε όλα τα επίπεδα, τα οποία απορρέουν και από τη δικαίωσή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας, θα αρχίσουν να υλοποιούνται σε μεγάλο βαθμό και άμεσα».

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το περίπτερο της Google. Δείτε ΕΔΩ όλα όσα τόνισε.

O υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Γ. Ορφανός μίλησε στην ΥΜΑΘ. Δείτε ΕΔΩ την ομιλία του.

Δείτε ΕΔΩ τις δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη που βρέθηκε στην πορεία των εργαζομένων

Διαβάστε επίσης:

Πρωθυπουργός άνευ... χαρτοφυλακίου ο Αντώνης Σαμαράς

ΔΕΘ: Τα περίπτερα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής εγκαινίασε ο Κικίλιας

Υποσχέσεις, ομιλίες, αντιδράσεις και ο λαός πάντα τελευταίος...