ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΕΘ 2014 - Ομιλία Βενιζέλου: Τι θα πει για το «κούρεμα» χρέους και τα νέα μέτρα

ΔΕΘ 2014 - Ομιλία Βενιζέλου: Τι θα πει για το «κούρεμα» χρέους και τα νέα μέτρα

Θα επαναλάβει ότι το ΠΑΣΟΚ «έσωσε» τη χώρα και θα υποσχεθεί καλύτερες μέρες στο μέλλον χωρίς να προσδιορίσει το πότε θα έρθουν

Μετά τον Αντώνη Σαμαρά, σειρά παίρνει σήμερα στο βήμα της 79ης ΔΕΘ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.

Στην προγραμματική συμφωνία, την οποία δεν έχουν υπογράψει ακόμα με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά αναμένεται να αναφερθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στην συνέντευξη Τύπου του στη ΔΕΘ.

Ο κ. Βενιζέλος θα αποκαλύψει τους άξονες της προγραμματικής συμφωνίας καθώς και τα επιμέρους στοιχεία που θα τη συνθέτουν. Παράλληλα θα πει «όχι» σε νέα μέτρα και θα επιμείνει στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να γίνει η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Επίσης, θα τονίσει ότι αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές η χώρα μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση για το χρηματοδοτικό κενό και την μείωση του χρέους. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα απορρίψει το ενδεχόμενο νέου κουρέματος και θα μιλήσει για το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, το τραπεζικό σύστημα και θα δώσει τους άξονές του για το φορολογικό σύστημα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να επιμείνει στην μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και θα κλείσει κάθε κουβέντα για τους πλειστηριασμούς λέγοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, μόνο όσα έχουν δεσμευθεί με τον Αντώνη Σαμαρά.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2014 - Εξαγγελίες Σαμαρά: «Τίποτα με μπόλικο καθόλου»...

Πρωθυπουργός άνευ... χαρτοφυλακίου ο Αντώνης Σαμαράς

ΔΕΘ: Τα περίπτερα της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής εγκαινίασε ο Κικίλιας

Υποσχέσεις, ομιλίες, αντιδράσεις και ο λαός πάντα τελευταίος...