ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τ. Κουίκ για τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης

Ο Τ. Κουίκ για τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης

«Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι ένα δείγμα πανικού και άμυνας. Είναι μια προσπάθεια «μαντρώματος» των Βουλευτών τους και τίποτα παραπάνω" τόνισε από τη Δράμα ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

"Θα μπορούσαν να περιμένουν ένα, ενάμιση μήνα, που θα έχουμε την ψήφιση του Προϋπολογισμού, που - κατά τεκμήριο - σε όλο τον κόσμο είναι και μια ψήφος εμπιστοσύνης.

Από κει και πέρα αυτό το επικοινωνιακό «κόλπο» δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα, διότι όπως βλέπετε και από τις γενικότερες εξελίξεις, οι «180» - που θέλει διακαώς η συγκυβέρνηση - ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ." απάντησε ο κ. Κουϊκ, σε σχετικό ερώτημα της δημοσιογράφου Έλλης Οικονόμου.

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ εκτίμησε πως θα γίνουν εκλογές μέχρι το Μάρτιο. Οπως είπε μάλιστα χαρακτηριστικά "Το αργότερο - συνταγματικά, μπορεί να πάμε το Μάρτιο- αλλά εγώ πιστεύω μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχουν γίνει".

Επιπλέον, υποστήριξε εναντι αυτών που διατείνονται πως οι "οι εθνικές εκλογές «θα κάνουν ζημιά στον τόπο»,πως "οτιδήποτε είναι μέσα στις δημοκρατικές διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα δεν μπορεί να είναι ζημιογόνο".

Τέλος, είπε "Αυτό που σίγουρα μπορώ να πω - κάτι που το λένε κι όλοι οι οικονομολόγοι - είναι ότι η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος θα κάνει χειρότερη ζημιά».

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Αναπτυξιακά όπλα για την Ελλάδα τα ναυπηγεία (pics)