ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Ήρεμη δύναμη και εγγύηση ομαλότητας ο ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: Ήρεμη δύναμη και εγγύηση ομαλότητας ο ΣΥΡΙΖΑ

Το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί τη διακυβέρνηση της χώρας για να ενώσει και όχι για να διχάσει θα περάσει ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στο βασικό δίλημμα που φαίνεται να θέτει προεκλογικάη ΝΔ: σταθερότητα ή περιπέτεια.

Μιλώντας απόψε κιόλας σε εκδήλωση κομματικών στελεχών στο Σινέ Κεραμεικός στις 7.30 μμ, ο Αλέξης Τσίπρας - σύμφωνα με πληροφορίες – αναμένεται να διαβεβαιώσει ότι «η δύναμη της ομαλότητας και η εγγύηση της σταθερότητας» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο θα εμφανίσει ως την «ήρεμη δύναμη», που έρχεται να ενώσει και όχι να διχάσει.

Παράλληλα, εκτός της αντιμνημονιακής πολιτικής του, ο κ. Τσίπρας θα επιδιώξει να καθησυχάσει το μέσο πολίτη - ο οποίος έχει να αντιμετωπίσει την κινδυνολογία της... πρώην πλέον συγκυβέρνησης - προσπαθώντας παράλληλα να τον πείσει ότι το κόμμα του έχει περάσει με επιτυχία από τη φάση της αντιπολιτευτικής διαμαρτυρίας στην κυβερνητική ωριμότητα.

Την ίδια ώρα, υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να καθοριστεί η μορφή της συνεργασίας τους, στο πλαίσιο της στρατηγικής των συμμαχιών που θα ακολουθήσει, βάσει του προγράμματος που παρουσίασε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις