ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε LIVE τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Newsbomb.gr

Δείτε LIVE τις προγραμματικές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από το Newsbomb.gr

Με το βλέμμα στο έκτακτο Eurogroup της ερχόμενης Τετάρτης (11/02/2015), ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας στην Ευρώπη.

ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

Όλος ο κόσμος «βλέπει»... Ελλάδα και Αλέξη Τσίπρα απόψε, καθώς από τις εξαγγελίες του Έλληνα Πρωθυπουργού θα κριθούν πολλά, για την πορεία των διαπραγματεύσεων και την επίτευξη ή μη συμφωνίας υπέρ των Ελλήνων και όχι υπέρ των δανειστών.

Οι πιέσεις που ασκούνται στον Αλέξη Τσίπρα είναι ασφυκτικές, ο εκβιασμός ωμός, όμως ο πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένος να μην κάνει ούτε βήμα πίσω, στα ουσιαστικά σημεία του προεκλογικού προγράμματός του και από απόψε θα δώσει το στίγμα των πρώτων μέτρων για την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που έχουν υποστεί τα πάνδεινα από την αντιλαϊκή πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων.

Από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γερμανίας το μήνυμα που εξακολουθεί να... έρχεται προς την Αθήνα δεν είναι άλλο από την... υποταγή στο πρόγραμμα που ήδη είχε παραταθεί, απαιτώντας από τον Τσίπρα να στείλει το αίτημα για τη νέα παράτασή του.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν πρόκειται να συμβεί και με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδεται από το Μέγαρο Μαξίμου η σχετική φημολογία που συντηρείται από φιλομνημονιακά Μέσα Ενημέρωσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησής του, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκλείεται να κάνει τη μεγάλη έκπληξη ανοίγοντας και τα τελευταία του χαρτιά στη «μάχη» της διαπραγμάτευσης.

Το Newsbomb.gr θα μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ελληνα πρωθυπουργού και θα καλύψει τις αντιδράσεις που αυτή θα προκαλέσει εντός και εκτός συνόρων.

Σχετικές ειδήσεις