ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Τον υποψήφιο Πρόεδρο θα τον μάθει πρώτα η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Σακελλαρίδης: Τον υποψήφιο Πρόεδρο θα τον μάθει πρώτα η Κοινοβουλευτική Ομάδα

Πρώτα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και μετά στον ελληνικό λαό θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το όνομα του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης «αύριο Τρίτη, στις 16:00, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο πρωθυπουργός της χώρας θα ανακοινώσει πρώτα, ως οφείλει, την υποψηφιότητα του Προέδρου.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά» τόνισε πως αυτή τη στιγμή, υπάρχει κλίμα απόλυτης συναίσθησης της ευθύνης από όλα τα στελέχη και της κυβέρνησης και της ΚΟ».

Στον ίδιο σταθμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας τόνισε ότι «η καλύτερη επιλογή για την Προεδρία της Δημοκρατίας θα είναι εκείνη που εκφράζει το αίσθημα του ελληνικού λαού και τη στροφή του -με την ψήφο του- προς την Αριστερή κυβέρνηση».

«Θα ήθελα να είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά να ενώνει τον ελληνικό λαό με τη σοβαρότητά του, την σεμνότητά του και μια συνεπή στάση απέναντι σε πολιτικές οι οποίες οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος, στον ραδιοσταθμό «Αθήνα 9,84».

Σχετικές ειδήσεις