ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης

Η ολομέτωπη επίθεση που δέχεται καθημερινά η κυβέρνηση απ’ το σύστημα της «Ελίτ Εξουσίας» ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη, 5 Μαΐου) το πρωί, στο μέγαρο Μαξίμου.

«Θα αντιδράσουμε, δεν κάνουμε πίσω» διαμηνύουν κορυφαίοι υπουργοί

Στη σύσκεψη πήραν μέρος οι Ν. Παππάς (υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για θέματα ΜΜΕ), Γ. Σακελλαρίδης (υφυπουργός, εκπρόσωπος της κυβέρνησης), Θ. Μιχόπουλος (υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού), Ν. Φίλης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος), καθώς και ο Β. Μουλόπουλος (στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος).

Συζητήθηκε εκτενώς η στάση των συστημικών ΜΜΕ, που έχουν ιδιοκτήτες επιχειρηματίες, συγκεκριμένων συγκροτημάτων Τύπου, αλλά και μικρότερων «δορυφόρων» τους, που επίσης έχουν αναλάβει… εργολαβίες κατά της κυβέρνησης, με στοχοποίηση συγκεκριμένων μελών της και με σκοπό, όπως υπογραμμίστηκε, «να χάσει η κυβέρνηση το ηθικό πλεονέκτημα που έχει έναντι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και να περάσει η γραμμή ότι «όλοι ίδιοι είναι».

Ιδιαίτερα συζητήθηκαν η επίθεση που είχε δεχτεί προ ολίγων εβδομάδων ο Γ. Κατρούγκαλος, τα εκβιαστικά μηνύματα κατά του Ν. Παππά, οι λυσσώδεις επιθέσεις κατά του Γ. Βαρουφάκη, η νέα επίθεση κατά «αναπληρωτή υπουργού» για δήθεν εξαγωγή χρημάτων στο εξωτερικό το Μάρτη, αλλά και άλλες επιλεκτικές, στοχευμένες επιθέσεις που «αγγίζουν και τα όρια της προβοκάτσιας».

Συζητήθηκε όμως και κάτι άλλο. Η τρομολαγνεία που εκπέμπουν συγκεκριμένα κανάλια και συγκεκριμένες εφημερίδες (αλλά και κάποια sites…) με καθημερινά ρεπορτάζ περί… χρεοκοπίας, λιμών, καταποντισμών, με αναπαραγωγή όλων των εχθρικών κατασκευασμένων επιθέσεων κατά της κυβέρνησης από ΜΜΕ του εξωτερικού και -αντίθετα - η απόκρυψη δημοσιευμάτων «φιλικών» ή εν πάση περιπτώσει μη εχθρικών, ακόμα και η κατασκευή «ειδήσεων» προκειμένου να τρομοκρατηθεί ο λαός.

Εκτιμήθηκε επίσης ότι στην ολομέτωπη κατά της κυβέρνησης επίθεση, που κατευθύνεται απ’ το «Συντονιστικό» που σας έχουμε αποκαλύψει, θα χρησιμοποιηθούν ακόμα και δημοσκοπήσεις χειραγώγησης της κοινής γνώμης.

Αποφασίστηκε έτσι ότι πρώτον: η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στην υλοποίηση των εξαγγελιών της για τις συχνότητες και τα δάνεια εκδοτών και άλλων επιχειρηματιών και δεύτερον: ότι θα αντιδράσει στις προβοκάτσιες με άμεσες απαντήσεις και αποκαλυπτήρια των στοχεύσεων των αποκαλούμενων «νταβατζήδων»

Σχετικές ειδήσεις