ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tσουκαλάς: Λαφαζάνης και Στρατούλης θα κάνουν κόμμα

Tσουκαλάς: Λαφαζάνης και Στρατούλης θα κάνουν κόμμα

Σε πολιτική εκτίμηση ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Δημήτρης Στρατούλης και τα υπόλοιπα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας θα προχωρήσουν στη δημιουργία ενός νέου κόμματος για να εκφραστούν προχώρησε ο γγ Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Τσουκαλάς.

"Πιστεύω ότι και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Στρατούλης και οι άλλοι που απαρτίζουν την Αριστερή Πλατφόρμα δεν νομίζω ότι είναι άνθρωποι και λογικό είναι που θα κάτσουν στο σπίτι τους. Είναι πολιτικά όντα και νομίζω ότι θα το εκφράσουν, τώρα πως θα το εκφράσουν δεν το ξέρω, προφανώς με νέο κόμμα, είναι η άποψή μου", είπε στην εκπομπή "Πρωινό MEGA" .

Για το ενδεχόμενο εκλογών ανέφερε ότι "εάν πάμε σε διαδικασία ψηφοφορίας" για τη νέα συμφωνία στη Βουλή "η οποία είναι μια από τα ίδια εγώ έχω την εντύπωση ότι από εκεί και πέρα δρομολογούνται εξελίξεις".

Επισήμανε ότι το συνέδριο "δεν θα μπορέσει να λύσει το πρόβλημα, μπορεί να λύσει μια σειρά από άλλα θέματα, μπορεί να κάνει εκατέρωθεν συσπειρώσεις σημαντικές οι οποίες για τα δυο μέρη μπορεί να είναι αναγκαίες αυτή τη στιγμή, αλλά δε νομίζω ότι θα λύσει το πρόβλημα της χώρας, της κυβέρνησης και της κυβερνησιμότητας αυτής της χώρας". "Αυτό", είπε, "κατά τη δική μου άποψη θα λυθεί μόνο με εκλογές".

Ο Δημήτρης Στρατούλης μίλησε χθες σε γιορτή της ιστοσελίδας Iskra στο Βόλο επιμένοντας στη μη ψήφιση της νέας συμφωνίας με τους δανειστές στη Βουλή και τονίζοντας ότι ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την κυβέρνηση "για να εφαρμόσει το πρόγραμμα της και όχι για να ψηφίζει και να εφαρμόζει νέα μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους"

Σχετικές ειδήσεις