ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόωρες εκλογές – Γεροβασίλη: Δε θα ακολουθήσουμε τον δρόμο του ακραίου λαϊκισμού της ΝΔ

Πρόωρες εκλογές – Γεροβασίλη: Δε θα ακολουθήσουμε τον δρόμο του ακραίου λαϊκισμού της ΝΔ

Η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ 1, σημείωσε πως «η ημερομηνία των εκλογών, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι εφικτό να είναι η 20η Σεπτεμβρίου».

Ειδικότερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε ότι «στόχος μας είναι να μην ακολουθήσουμε αυτόν τον πολιτικό λόγο, ο οποίος δεν αρμόζει ούτε στις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα και ούτε φυσικά στο ύφος το οποίο θέλουμε να κρατήσουμε». Σημείωσε δε ότι «είναι ένας λόγος, ο οποίος οξύνεται και εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας με έναν ακραίο λαϊκισμό, αλλά και από άλλες πλευρές». «Δεν θα το ακολουθήσουμε αυτό το μονοπάτι», υπογράμμισε.

Στο ερώτημα: «Τελικά ποια είναι η ημερομηνία των εκλογών, γιατί και ο κόσμος έχει μπερδευτεί», η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι «η ημερομηνία των εκλογών, όπως φαίνεται μέχρι τώρα, είναι εφικτό να είναι η 20η Σεπτεμβρίου», προσθέτοντας ότι «αν δεν συμβεί κάτι που να το αλλάξει αυτό, με δεδομένο το πως πάνε οι διερευνητικές εντολές και αν προκύψει ή όχι - που δεν προκύπτει κυβέρνηση μέσα από τις διερευνητικές εντολές - φαίνεται εφικτό να γίνουν οι εκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου».

Σχετικές ειδήσεις