ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαπαβίτσας: Η δραχμή είναι μέσο για την επίτευξη της λύσης

Λαπαβίτσας: Η δραχμή είναι μέσο για την επίτευξη της λύσης

Σε συνέντευξή του ξεκαθαρίζει ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι κόμμα της δραχμής, αλλά συνεπές αντιμνημονιακό, με προοπτική για τον ελληνικό λαό.

«Η δραχμή δεν είναι λύση του προβλήματος, αλλά μέσο για την επίτευξη της λύσης», τόνισε ο Κώστας Λαπαβίτσας, μιλώντας στο Mega, επισημαίνοντας ότι οι βουλευτές της “Λαϊκής Ενότητας” είπαν την αλήθεια στο λαό.

«Πήγαμε με την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε αντιμνημονιακό πρόγραμμα εντός του ευρώ», είπε ο κ. Λαπαβίτσας, χαρακτηρίζοντας παντελώς έωλο το επιχείρημα ότι το ευρώ είναι απάνεμο λιμάνι.

Ερωτηθείς για το εάν υπήρχε plan B, ο κ. Λαπαβίτσας εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν υπήρχε, γιατί, όπως είπε, δεν υπήρχε η βούληση να μην υπάρχει, επισημαίνοντας πως δεν υπήρχε συντεταγμένο σχέδιο.

Ο κ. Λαπαβίτσας διευκρίνισε πως η Λαϊκή Ενότητα έχει ως στόχο την κυβερνητική εξουσία, σε λύση που θα εφαρμοστεί για να εφαρμόσουμε πρόγραμμα ανάταξης, και προέβλεψε ότι από το τρίτο μνημόνιο θα προκύψει λιτότητα και ύφεση για δύο χρόνια τουλάχιστον και μετά η Ελλάδα θα μπει σε πορεία ανάπτυξης, μικρή και σταθερή.

Σχετικές ειδήσεις