ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξάρτητοι Έλληνες κατά εταιρειών δημοσκοπήσεων

Ανεξάρτητοι Έλληνες κατά εταιρειών δημοσκοπήσεων

Κριτική σε εταιρίες δημοσκοπήσεων για τα ποσοστά που δίνουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες, άσκησε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Ορισμένες εταιρείες δημοσκοπήσεων επιχειρούν για άλλη μια φορά να προκαταλάβουν την κρίση των πολιτών σε βάρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενόψει των εθνικών εκλογών. Αλλά θα διαψευστούν και πάλι παταγωδώς. Σημερινή (σ.σ. Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου) δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO που διενεργήθηκε για λογαριασμό γνωστού ειδησεογραφικού site, εμφανίζει εκτός Βουλής τους Ανεξάρτητους Έλληνες δίνοντας ποσοστό μόλις 2%» αναφέρει σε δήλωσή της για την δημοσκόπηση αυτή, η κυρία Χρυσοβελώνη.

Σημειώνει επίσης ότι «και στις 23 Ιανουαρίου 2015, δηλαδή δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, εμφάνιζε τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο 3,6%, λίγο πάνω από το όριο εισόδου στη Βουλή. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, βεβαίως, μπήκαν στη Βουλή με πολύ μεγαλύτερο ποσοστό: 4,75%» επισημαίνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Δεν έχουμε την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι ο σκοπός τους δεν είναι άλλος από τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης - και αυτή τη φορά σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Μόνο που ο ελληνικός λαός, στην κρίση του οποίου έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα» καταλήγει.

Σχετικές ειδήσεις