ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκιουλέκας: «Σκεφτείτε με στον Περισσό να εκλέγω νέο γραμματέα του ΚΚΕ»

Γκιουλέκας: «Σκεφτείτε με στον Περισσό να εκλέγω νέο γραμματέα του ΚΚΕ»

Ταραχή και αναταραχή προκαλεί στα ενδότερα της ΝΔ, η πρόταση για debate μεταξύ υποψήφιων για την προεδρία του κόμματος. Ο Κώστας Γκιουλέκας εύχεται να μη συμβεί…

Μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας δήλωσε πως «Θα ήταν τραγικό, αν πηγαίναμε σε debate. Ευτυχώς που βλέπω ότι εγκαταλείπεται ως ιδέα».

Γιατί, όμως, το θεωρεί τόσο «τραγικό»; Διότι, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, σε μία τηλεοπτική «μονομαχία» θα σημειώνονταν ένταση και πόλωση που θα λειτουργούσαν σε βάρος της παραταξιακής ενότητας.

Το debate δεν είναι το μόνο στο οποίο διαφωνεί ο βουλευτής της ΝΔ. Ενστάσεις έχει και για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στη Νέα Δημοκρατίας, υποστηρίζοντας πως «όσο περισσότερο αργούμενα να φτάσουμε στην αναμέτρηση, τόσο περισσότερο υπάρχει κίνδυνος να γίνουν ευτράπελα». Γιατί; Διότι «οι υποψήφιοι δεν έχουν πλέον τι να πουν».

Αυτό που ενδιαφέρει, κατά τον Κώστα Γκιουλέκα είναι: «Να τελειώνουμε γρήγορα, να κάνουμε λιγότερο θόρυβο, να απασχολήσουμε τον ελληνικο λαό όσο γίνεται λιγότερο».

Και για τη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση εκτιμά πως θα έπρεπε οι ψηφοφόροι να εγγραφούν σε λίστα υπογράφοντας ένα κείμενο «αρχών και αξιών», ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου.

«Με δύο, τρία ευρώ, όποιος θέλει ψηφίζει. Σκεφτείτε εμένα στον Περισσό να εκλέγω το γραμματέα του ΚΚΕ», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις