ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποτάμι για καταγγελίες Βαρουφάκη: Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας

Ποτάμι για καταγγελίες Βαρουφάκη: Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και έκκληση στον πρωθυπουργό να απαντήσει στα όσα κατήγγειλε μέσω τηλεοπτικής συνέντευξής του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, απεύθυνε σήμερα, Τετάρτη (20/01/2016) το Ποτάμι, μέσω γραπτής ανακοίνωσής του.

«Οι αποκαλύψεις για την ανευθυνότητα, την προχειρότητα, τον ερασιτεχνισμό και την ανικανότητα του καθεστώτος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχουν τέλος. Τώρα μάθαμε για το plan X που ανέθεσε ο κ. Τσίπρας και οφείλει να δώσει εξηγήσεις ο ίδιος. Για το πολυδιαφημισμένο ελληνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων που υποτίθεται ότι θέσαμε ως ισχυρή αντιπρόταση στις διαπραγματεύσεις, μάθαμε ότι γράφτηκε και κοστολογήθηκε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Θα περίμενε κανείς, πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, να ήθελε να ξεχάσει αυτή τη θλιβερή επέτειο του ενός χρόνου. Να συναισθανθούν το τίμημα του απομονωτισμού και της έπαρσης. Ακόμη και την ανεπάρκειά τους. Φαίνεται πως όσοι "έβαλαν πλάτη όταν τους φώναξε το κόμμα" (με το αζημίωτο) δεν επαρκούν. Χρειάζονται περισσότεροι», κατέληξε το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Σχετικές ειδήσεις