ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Άρειο Πάγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στον Άρειο Πάγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, τον Άρειο Πάγο, επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη (23/02/2016) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Η κ. Θάνου, υποδεχόμενη τον πρόεδρο της ΝΔ, εξέφρασε τη χαρά της, καθώς η επίσκεψη καταδεικνύει το ενδιαφέρον του για τον θεσμό της Δικαιοσύνης και τη λειτουργία του.

Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι ήταν φυσικό να υπάρχει ενδιαφέρον από τη ΝΔ για τη Δικαιοσύνη. Ακόμα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έθεσε το θέμα της καθυστέρησης απονομής της Δικαιοσύνης και επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρχει διακομματική συμφωνία για να στηριχθεί η Δικαιοσύνη.

Με τη σειρά της, η κ. Κουτζαμάνη ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη για το ενδιαφέρον του και την ευαισθησία που έδειξε για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης και των προβλημάτων που την απασχολούν.

Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι τόσο το προσωπικό του ενδιαφέρον, όσο και αυτό της ΝΔ, είναι πολύ μεγάλο για τη Δικαιοσύνη. Επεσήμανε και πάλι την καθυστέρηση απονομής της Δικαιοσύνης και ενδεικτικά ανέφερε την περίπτωση του Γιώργου Ρουπακιά, ο οποίος αποφυλακίστηκε.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε μεγάλη προθυμία να βοηθήσει για την αναβάθμιση της ποιότητας και της ταχύτητας απονομής της Δικαιοσύνης.

Σχετικές ειδήσεις