ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κυβέρνηση δουλεύει: Από τη Χρυσή Ακτή, στη Σέριφο

Η κυβέρνηση δουλεύει: Από τη Χρυσή Ακτή, στη Σέριφο
Για τη Σέριφο αναχώρησε χθες ο πρωθυπουργός, όπου θα περάσει ένα πολύ μακρύ σαββατοκύριακο...

Δεν πρόλαβε να επιστρέψει από τη Χρυσή Ακτή της Πάρου, όπου απολάμβανε τα μπάνια του το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός και χθες επιβιβάστηκε πριν καλά-καλά τελειώσει η σύσκεψη στη Βουλή, στο …βαπόρι για τη Σέριφο.

Η εικόνα της κυβέρνησης που εργάζεται αόκνως και δεν πάει διακοπές είναι θολή, αφού, όπως λέει και ο σοφός λαός, «το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι».

Το μακρύ -πολύ μακρύ για να ακριβολογούμε- σαββατοκύριακο του Γιώργου Παπανδρέου ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας, οπότε θα επιστρέψει από τη Σέριφο.

Την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος έλεγε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα αναχωρήσει για λίγες ημέρες από την επόμενη... Τετάρτη, ο Πρωθυπουργός, αναχωρούσε βιαστικά από τη σύσκεψη που είχε στη Βουλή (με Βενιζέλο, Χρυσοχοϊδη, Παμπούκη σχετικά με το μέλλον των ναυπηγείων Ελευσίνας) προκειμένου να προλάβει το πλοίο που έφευγε στις 16:00 από τον Πειραιά για το γραφικό νησί των Κυκλάδων.

Ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του Άντα θα καταλύσουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Λιβάδι σε κάτι πιο …λιτό από το «Poseidon of Paros» της Χρυσής Ακτής, όπου έμειναν το προηγούμενο σαββατοκύριακο.