ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Οι επίσημες απαντήσεις των Υπουργών δίνουν λαβές στον ψευτομουφτή να «ξεσαλώνει»

Νικολόπουλος: Οι επίσημες απαντήσεις των Υπουργών δίνουν λαβές στον ψευτομουφτή να «ξεσαλώνει»

Απαντήσεις του στυλ «άλλα λόγια να.... Κοινοβουλετικό χτενίζουμε», έδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μουζάλας και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας στον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο σε σχετική ερώτησή του για τον ασύδοτο και προκλητικό τρόπο δράσης του ψευτομούφτη της Ξάνθης Αχμέτ Μετέ.

Όπως είναι γνωστό ο Μετέ ομνύει στο όνομα «της μεγάλης και δυνατής Τουρκίας» δίνει ευχές στον επικεφαλής των μειονοτικού κόμματος στη Θράκη, να μενιάσει στον Ντεκτάς και γενικότερα συμπεριφέρεται ως Τούρκος αγάς της Δυτικής Θράκης.

Σε ανακοίνωσή του, ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι εξόφθαλμες προκλήσεις του ψευτομούφτη, που έχει εισάγει ένα δικό του πραξικοπηματικού γενικού στυλ στο δημόσιο λόγο της ευαίσθητης Θράκης, δυστυχώς αντιμετωπίζεται με πολιτικό και αμεροληπτικό τρόπο από τους δύο Αναπληρωτές Υπουργούς.

Ο μεν κ. Μουζάλας δεν θεωρεί εξαιρετική περίπτωση απανωτών προκλήσεων τη συμπεριφορά του Μετέ και γι’ αυτό δεν ενεργοποιεί το άρθρο 17 του ν. 3284/2004.

Ο δε κ. Τόσκας χωρίς να μνημονεύει τον ανωτέρω νόμο στην ουσία δίνει ίδια απάντηση.

Πρόκειται, δηλαδή για δύο πλαδαρές απαντήσεις, που αντί να συμμορφώνουν τον ψευτομούφτη του δίνουν λαβές για να "ξεσαλώσει" ακόμα περισσότερο και κύριος οίδε μέχρι που θα φθάσει και τις συνέπειες θα έχει το απύθμενο θράσος του.

Εν τέλει, το δυστύχημα είναι ότι στη Δυτική Θράκη άλλοι φυλάνε Θερμοπύλες και στην Αθήνα οι δύο Υπουργοί ανοίγουν κερκόποτρες».

Σχετικές ειδήσεις