ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προσλήψεις και αποχωρήσεις στο γραφείο του κ. Ρόβλια…

Προσλήψεις και αποχωρήσεις στο γραφείο του κ. Ρόβλια…
Mε κατεπείγουσα εγκύκλιο ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνος Ρόβλιας, ζητά στοιχεία για εκτιμήσεις προσλήψεων...

Mε κατεπείγουσα εγκύκλιο ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ντίνος Ρόβλιας, ζητά στοιχεία για εκτιμήσεις προσλήψεων και αποχωρήσεων του τακτικού προσωπικού του δημόσιου τομέα για τα έτη 2011-2015, από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου, σε εφαρμογή της πρόσφατης νομοθετικής ρύθμισης, βάσει της οποίας οι προσλήψεις και οι διορισμοί στο -Δημόσιο υπολογίζονται συνολικά από την αναλογία ένα προς δέκα (μία πρόσληψη για κάθε δέκα αποχωρήσεις) για το 2011, και ένα προς πέντε για τα έτη 2012-2015.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητά από όλες τις υπηρεσίες του Δημοσίου στοιχεία για τις πραγματοποιηθείσες προσλήψεις και αποχωρήσεις τακτικού προσωπικού για το 2011, καθώς και εκτιμήσεις για προσλήψεις και αποχωρήσεις για τα επόμενα έτη έως το 2015.

Τα στοιχεία αυτά υποχρεούνται να στείλουν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες επειγόντως προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έγκαιρος προγραμματισμός.

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr