ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αιχμές» και από Δρίτσα: «Η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια»

«Αιχμές» και από Δρίτσα: «Η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια»

Με «αιχμές» αποχώρησε από το υπουργείο Ναυτιλίας, ο Θοδωρής Δρίτσας, κατά τη σημερινή διαδικασία παράδοσης παραλαβής.

Ο πρώην υπουργός ο οποίος δεν συμμετέχει πλέον στο κυβερνητικό σχήμα, κατά τις δηλώσεις του υπογράμμισε πως η αποχώρησή του από τη θέση του δεν ήταν εθελούσια, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η αποχώρησή μου δεν είναι εθελούσια όπως γράφτηκε σε κάποια δημοσιεύματα» είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Δρίτσας.

«Αν και ήξερα ότι θα ερχόταν η τελευταία στιγμή, κανείς δεν είναι αιώνιος. Αντιμετώπισα κρίσιμα ζητήματα, προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους και καμία δημοσιότητα», σημείωσε χαρακτηριστικά, παραδίδοντάς στον διάδοχό του Παναγιώτη Κουρουμπλή.

«Ο μεγάλος μου εχθρός είναι ο χρόνος που έχει μόνο ένα 24ωρο τη μέρα και ο μεγαλύτερος σύμμαχος εσείς οι συνεργάτες μου. Το να υπηρετείς το υπoυργείο σημαίνει ότι δεν έχεις καμία προσωπική ζωή, ελεύθερο χρόνο, κομματική δράση», σημείωσε, ενώ απευθυνόμενος προς τον Π. Κουρουμπλή και τον υφυπουργό, Νεκτάριο Σαντορινιό, είπε «αυτό το υπουργείο πρέπει να το παντρευτείτε με ένα άτυπο σύμφωνο συμβίωσης».

Σχετικές ειδήσεις