ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ.Καρχιμάκης: Η ΝΔ δεν αντιλαμβάνεται τις αλλαγές

Μ.Καρχιμάκης: Η ΝΔ δεν αντιλαμβάνεται τις αλλαγές
Δριμεία επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στην παγκρήτια συνδιάσκεψη του κυβερνώντος κόμματος στο Ηράκλειο ..

Δριμεία επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης μιλώντας στην παγκρήτια συνδιάσκεψη του κυβερνώντος κόμματος στο Ηράκλειο Κρήτης.
Ισχυρίστηκε ότι, η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και αυτό, όπως είπε, «γίνεται αντιληπτό από τον μέσο Ευρωπαίο πολίτη, έως τους κορυφαίους ευρωπαίους πολιτικούς ενώ δεν γίνεται αντιληπτό από τα κόμματα της Αντιπολίτευσης και κυρίως από τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά».

Πάντως ο κ. Καρχιμάκης βλέποντας τα δημοσκοπικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ να επιστρέφουν στη δεκαετία του ΄70 επανέφερε το θέμα της συναίνεσης, τονίζοντας την αναγκαιότητα πανστρατιάς των κομμάτων και των κοινωνικών δυνάμεων «για να γυρίσουμε σελίδα στην πολιτική, την οικονομία και τη κοινωνία».

Μιλώντας για την κρίση είπε ότι σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή βαθαίνει, επισημαίνοντας ότι η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική. «Είναι και αξιακή», υπογράμμισε .

«Η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν μόνο μια επιλογή: Τη δημιουργία μιας δυνατής Ελλάδας που θα μπορεί να αποτρέπει τις απειλές και τους κινδύνους, που θα μπορεί να χτίσει σε γερά θεμέλια την αναδιοργάνωση της οικονομίας και της κοινωνίας», σημείωσε ο κ. Καρχιμάκης