ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παπαγαλάκι» του Μητσοτάκη ο Χατζηγάκης

«Παπαγαλάκι» του Μητσοτάκη ο Χατζηγάκης
Όλο και πιο βαθειά στον ρόλο του μητσοτακικού παπαγάλου μπαίνει ο βουλευτής της ΝΔ...

Όλο και πιο βαθειά στον ρόλο του μητσοτακικού παπαγάλου μπαίνει ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σωτήρης Χατζηγάκης, ο οποίος συμμετέχοντας στην απέλπιδα προσπάθεια της οικογένειας να ανεβάσει τα ποσοστά του κόμματος της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη, αναπαράγει πιστά τις προτροπές και τα λόγια του επίτιμου.

Αναλυτικά, λίγες ώρες μετά την δήλωση του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ότι «η ευρεία συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων του τόπου και ιδιαίτερα των δυο μεγάλων κομμάτων αποτελεί προϋπόθεση για να βγει σήμερα η Ελλάδα από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται», ο κ. Χατζηγάκης εμφανίστηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών προκειμένου να τους πει ότι «σε μία κρίσιμη στιγμή που δοκιμάζεται η χώρα και η ηθική της υπόσταση στο εξωτερικό, θεωρώ ότι όλοι – και η ΝΔ κυρίως – θα πρέπει να βάλουμε πλάτη για να βγούμε από το εθνικό αδιέξοδο που μας οδήγησε η ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι ταυτόσημες δηλώσεις ήρθαν δύο ημέρες μετά την δημοσίευση τριών δημοσκοπήσεων που εμφανίζουν το κόμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για μια ακόμα φορά εκτός Βουλής.