ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν.Παπανδρέου: Ντόπια συμφέροντα θέλουν τη χρεοκοπία

Ν.Παπανδρέου: Ντόπια συμφέροντα θέλουν τη χρεοκοπία
Την εκτίμηση ότι υπάρχουν και ντόπια συμφέροντα, που θέλουν τη χρεοκοπία της χώρας εκφράζει ο αδελφός του πρωθυπουργού κ. Νίκος Παπανδρέου...

Την εκτίμηση ότι υπάρχουν και ντόπια συμφέροντα, που θέλουν τη χρεοκοπία της χώρας εκφράζει ο αδελφός του πρωθυπουργού κ. Νίκος Παπανδρέου.

Σε συνέντευξή του στη Realnews ο κ. Παπανδρέου, υποστηρίζει πως κανείς δε θέλει εκλογές, γιατί όπως σημειώνει πως «μόνον ο Γιώργος και το ΠΑΣΟΚ έχουν τα κότσια να πάρουν και αντιλαϊκά μέτρα, προκειμένου να σωθεί η χώρα» .

Ο αδελφός του πρωθυπουργού κατηγορεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης πως λένε μόνο όχι.

«Δεν πιστεύω ότι Έλληνας πολιτικός έχει δουλέψει τόσο σκληρά στο παρελθόν για τη χώρα του. Και όλοι, πρώτοι και εύκολοι στην κριτική, του λένε ότι δεν τα κάνει καλά. Χωρίς ποτέ να του πουν και ένα μπράβο», αναφέρει ο κ. Παπανδρέου για τον αδελφό του.

Απαντώντας στις επικρίσεις για την εμπλοκή στη λήψη κυβερνητικών αποφάσεων, επί της ουσίας την επιβεβαιώνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα ήμουν άτολμος και ανεύθυνος να μην κάνω ότι μπορώ , να μην λέω τη γνώμη μου, να μην λύνω προβλήματα επίσης εκεί που μπορώ».