«Αστακός» η Λαμία λόγω Αλέξη Τσίπρα

«Αστακός» η Λαμία λόγω Αλέξη Τσίπρα

Με απαγορευμένη πόλη θα μοιάζει το κέντρο της Λαμίας από το μεσημέρι και μετά ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Το μισό Υπουργικό Συμβούλιο βρίσκεται στη Λαμία από χθες για το 2ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο, για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, που είναι σε εξέλιξη με θέμα «Η Στερεά στο Επίκεντρο».
 
Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Πέμπτης στο Δημοτικό θέατρο, όπου θα μιλήσουν ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης και αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
 
 
Στις 6:00'  το απόγευμα έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Πλατεία Ελευθερίας και η Αστυνομία είναι επι ποδός.
 
Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας έχουν παρθεί αυστηρά μέτρα που απαγορεύουν στάση και στάθμευση γύρω από το Δημοτικό Θέατρο όπου είναι ο τελικός  προορισμός του κ. Τσίπρα, αλλά και διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικές οδούς.
 
Πιο συγκεκριμένα:
 
Απαγόρευση στάσης και στάθµευσης οχηµάτων την Πέµπτη 27/07/2017, από ώρα 08:00 έως πέρατος της επίσκεψης του κ. Πρωθυπουργού στις οδούς:
 
α) Υψηλάντη, στο τµήµα αυτής από τη συµβολή της µε την οδό Μακροπούλου έως τη συµβολή της µε την οδό Καζούλη,
 
β) Οµήρου, στο τµήµα αυτής από τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη έως τη συµβολή της µε την οδό Καραϊσκάκη,
 
γ) Αγν. Στρατιώτη, στο τµήµα αυτής από τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη έως τη συµβολή της µε την οδό Καραϊσκάκη,
 
δ) Ηλέκτρας, στο τµήµα αυτής από τη συµβολή της µε την οδό Οµήρου έως τη συµβολή της µε την οδό Αγν. Στρατιώτη και
 
ε) Παπαλουκά, στο τµήµα αυτής από τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη έως τη συµβολή της µε την οδό Μακροπούλου.
 
Στις παραπάνω οδούς θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας παντός οχήµατος την ίδια ημέρα και από ώρα 15:00 έως πέρατος της επίσκεψης του κ. Πρωθυπουργού.
 
Κατά την διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας η εξυπηρέτηση των οδηγών θα διεξάγεται από τις εναλλακτικές υφιστάµενες οδούς µε την τοποθέτηση της κατάλληλης σήµανσης και προσωπικού, µε ευθύνη του Τ.Τ.ΛΑΜΙΑΣ.
Πηγή: lamiareport