ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρεσιτάλ Ζουράρι: Καλά κάνουν και λένε ότι θα φύγουν για το εξωτερικό οι πτυχιούχοι

Ρεσιτάλ Ζουράρι: Καλά κάνουν και λένε ότι θα φύγουν για το εξωτερικό οι πτυχιούχοι

Εκτός τόπου και χρόνου εμφανίστηκε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστα Ζουράρι σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο ΣΚΑΙ, ο οποίος βεβαία, κατάφερε να σημειώσει και αρνητικό ρεκόρ αφού δεν απάντησε σε καμιά απο τις ερωτήσεις που το τέθηκαν. Η μπάλα δεν πήγε απλά στην εξέδρα ...αλλα απλα χάθηκε εντελώς

Αρχικά κ Κώστας Ζουράρις ξεκίνησε να λέει ότι «καλά κάνουν και λένε ότι θα φύγουν για το εξωτερικό οι πτυχιούχοι», στην συνέχεια με χαρακτηριστική άνεση υποστήριξε ότι «είμαστε υπό χρεοκοπία, και είμαστε αποικία χρέους, μια νικημένη χώρα, και μια νικημένη χώρα υφίσταται τα πάντα»

Συνεχίζοντας το παραλήρημα του ισχυρίστηκε πως ως υφυπουργός Παιδείας έχει να παινεύεται για δυο μεγάλες επιτυχίες. «Κατόρθωσε» όπως είπε να αποκτήσει ένα ελληνικό σχολείο στο Βέλγιο, πισίνα και γυμναστήριο (για ένα χρόνο!), ενώ μείωσε τα μισθώματα σε ένα άλλο σχολείο στο Μόναχο

Διαβαστε τα ανήκουστα, πρωτοφανή και εξοργιστικά απο τα όσα ξεστόμισε ο υφυπουγός απο τα οποία μάθαμε τα παρακάτω. Τα συμπεράσματα δικά σας...

-Μάθαμε ότι «ίσως και… σιγά σιγά» μπορεί να αναστραφεί η κατάσταση που ζούμε.

-Οι νέοι καλά κάνουν και σκέφτονται να εγκαταλείψουν την χώρα τους και να ψάξουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους κάπου αλλού, αφού εδώ τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα.

-Για κάθε παιδί που αρίστευσε στις Πανελλήνιες η κυβέρνηση έχει ξοδέψει ένα εκατ. ευρώ (!!!) και μάλιστα αυτό το ποσό τους το χαρίζει και δεν το ζητάει πίσω. «Πληρώνουμε … ξέρετε ότι για κάθε παιδί εκ’ των αρίστων, αυτών έχουμε ξοδέψει ένα εκατομμύριο ευρώ, για να τα φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Αυτό το χαρίζουμε», είπε χαρακτηριστικά!

-Είμαστε μια αποικία χρέους (αυτό το ξέραμε) και για χρόνια θα είμαστε έτσι.

-Έχουμε γίνει λίγο χειρότερα από την Ινδία, αλλά το ευτυχές γεγονός είναι ότι αυτές οι χώρες βγάζουν του καλύτερους γιατρούς και μαθηματικούς.

-Ο κ. Ζουράρις συμμετείχε έμμεσα στην βελτίωση του εκπαιδευτικού ελληνικού συστήματος αφού δίδασκε για μια εικοσαετία στην Γαλλία.

-Ο υφυπουργός Παιδείας δεν μπορεί να πάρει θέση στα φλέγοντα φορολογικά ζητήματα, και αρνείται να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση πέραν των ερωτήσεων που αφορούν το υπουργείο του.

-Μάλιστα δεν μπορεί να απαντήσει ούτε στα θέματα του υπουργείου του, γιατί η αρμοδιότητα του είναι μόνο τα σχολεία του εξωτερικού και όχι τα σχολεία της Ελλάδας. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο το ωράριο του είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο καθώς κάνει επιθεωρήσεις σε 1.000 τμήματα σε όλο τον πλανήτη!!!

-«Έξω πάμε καλά»

Σχετικές ειδήσεις