Κεντροαριστερά: Κόντρα Γεννηματά-Καμίνη - «Να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης»

Κεντροαριστερά: Κόντρα Γεννηματά-Καμίνη  - «Να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης»

Ψυχραιμία και μέτρο για «να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης» συστήνει Φώφη Γεννηματά από την Κρήτη, όπου περιοδεύει.

«Είναι επιλογή μου και απόφασή μου να πράξω ό,τι είναι αναγκαίο για να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο της προεκλογικής περιόδου. Γι' αυτό και δεν θα απαντώ σε κάθε είδους προκλήσεις και μικρότητες, που αποσκοπούν μόνο σε προσωπική προβολή», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμίνη στις Βρυξέλλες, ο οποίος έκανε λόγο για «φυγομαχία» της κ. Γεννηματά χαρακτηρίζοντας «προσχηματική» την απουσία της από τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή.

«Ψυχραιμία και μέτρο. Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν από εμάς να διαφυλάξουμε την ενότητα της παράταξης», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.

Σχολιάζοντας τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους, ο Γιώργος Καμίνης άφησε αιχμές τόσο κατά της ΝΔ που καταψήφισε το νομοσχέδιο όσο και κατά των «απόντων». Για τη ΝΔ σημείωσε πως αποτελεί «ήττα» η σημερινή της στάση και ότι τον τόνο το δίνει η «λαϊκή δεξιά». Σε ό,τι αφορά την απουσία της συνυποψήφιας του Φώφης Γεννηματά από τη σημερινή ψηφοφορία ανέφερε ότι ήταν «προσχηματική» και ότι αποτελεί «φυγομαχία».