ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλείει ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ο Γ. Διαμαντίδης

Αποκλείει ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ο Γ. Διαμαντίδης
Κάθε ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας απέκλεισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ...

Κάθε ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης εθνικής ενότητας απέκλεισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Διαμαντίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Ερωτώ, κάνουμε αυτήν την κυβέρνηση εθνικής ενότητας και βρίσκουμε έναν πρωθυπουργό κοινής αποδοχής - γιατί είναι προφανές ότι δεν μπορεί να είναι ούτε ο κ. Σαμαράς ούτε ο κ.Παπανδρέου. Αλλά από πού μπορεί να υπάρξει η εγγύηση ότι στο Κοινοβούλιο θα μπορέσουν τα κόμματα να συνεννοηθούν σε στρατηγικές, που μπορούν να οδηγήσουν στην έξοδο από την κρίση, όταν σήμερα συγκρούονται;».

Ο Γ. Διαμαντίδης χαρακτήρισε διαλυμένη τη δημόσια διοίκηση υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να αναμορφωθεί. Δεν έκρυψε εξάλλου ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.

«Τί θα γίνει στις ψηφοφορίες; Δεν μπορώ να ξέρω και να μιλήσω εκ μέρους όλων των βουλευτών. Εκτιμώ, όμως, ότι σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ κι όλοι οι βουλευτές που έχουν ασκήσει κριτική στους αρμόδιους υπουργούς - και όχι μόνο στον Οικονομικών, γιατί έχουν περάσει κι άλλοι υπουργοί - είναι ο ισχυρός πόλος ενότητας αυτή τη στιγμή για το ΠΑΣΟΚ», τόνισε.