ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλαλητήριο Αθήνα - Μίκης για τον βανδαλισμό: Θα καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας

Συλλαλητήριο Αθήνα - Μίκης για τον βανδαλισμό: Θα καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας

Συλλαλητήριο Αθήνα για τη Μακεδονία: «Ό,τι και να κάνουν τους ενημερώνουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης δεν φοβάται τις απειλές και θα είναι στην εξέδρα της πλατείας Συντάγματος» επισημαίνουν συνεργάτες του Μίκη.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης έχει ραντεβού με την ιστορία» και το ραντεβού αυτό δεν το αλλάζει.

Αυτό το ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο μουσικοσυνθέτης, καθιστώντας σαφές ότι όχι μόνο δεν φοβάται τις απειλές των κουκουλοφόρων που το μεσημέρι του Σαββάτου (3/2) πέταξαν κόκκινες μπογιές και έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του, αλλά αισθάνεται πλέον πιο αποφασισμένος για τη μεγάλη εκδήλωση.

Μέσω προσκείμενων κύκλων που μίλησαν στον ΣΚΑΪ, ο Μίκης Θεοδωράκης απάντησε ότι οι δράστες της επίθεσης στο σπίτι του, όπως όλοι οι σκοτεινοί κύκλοι που τον κυνήγησαν από το 1940 «θα... καταλήξουν στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».

«Ό,τι και να κάνουν τους ενημερώνουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης δεν φοβάται τις απειλές, όπως δεν φοβήθηκε ποτέ τίποτα και κανέναν στη ζωή του και αύριο θα είναι στην εξέδρα της πλατείας συντάγματος» ξεκαθάρισαν οι συνεργάτες του Μίκη.

«Είμαι ήρεμος και έτοιμος» δήλωσε νωρίτερα ο κ. Θεοδωράκης για το συλλαλητήριο ο οποίος δεν παρέλειψε να στείλει και ένα σαφές μήνυμα στον κόσμο προκειμένου να συμμετάσχει στο μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία

Σχετικές ειδήσεις