Υπόθεση Novartis - Κοντονής: Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες

Newsbomb

Υπόθεση Novartis - Κοντονής: Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες

«Να μην μιλάμε για στημένες υποθέσεις»

«Η έρευνα είναι σε ένα πρώτο επίπεδο, η δικογραφία βρίσκεται στη βουλή, αξιολογούνται τα στοιχεία και η αξιοπιστία των μαρτύρων για την υπόθεση Novartis» ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Ας αφήσουμε την δικαιοσύνη να ολοκληρώσει τη διαδικασία και να μην μιλάμε για στημένες υποθέσεις», ανέφερε και τόνισε πως είναι απαράδεκτα αυτά που λέει οψίμως η αντιπολίτευση .Τόνισε πως το καθεστώς των προστατευόμενων μαρτύρων το καθορίζει η Δικαιοσύνη. «Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες και είναι εικασία για το ποιοι είναι οι μάρτυρες αυτοί», επισήμανε.

Ο κ. Κοντονής ανέφερε ακόμη πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν πήγε στην Άρειο Πάγο να ενημερωθεί για τη δικογραφία απλά έθεσε το ερώτημα αν ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

«Η κυβέρνηση έκανε το αυτονόητο, παρέλαβε την δικογραφία και την διαβίβασε στην Βουλή. Αυτά τα ζητήματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και νηφαλιότητα», είπε ο κ. Κοντονής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved