ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση Novartis - Μητσοτάκης: Δεν θα αφήσω τον Τσίπρα να παριστάνει τον τιμητή της κάθαρσης

Υπόθεση Novartis - Μητσοτάκης: Δεν θα αφήσω τον Τσίπρα να παριστάνει τον τιμητή της κάθαρσης

Σφοδρή επίθεση απέναντι σε όσα του καταλόγισε από το βήμα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση Novartis, εξαπέλυσε τη Δευτέρα (12/02) από την Εύβοια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Από την Εύβοια που περιοδεύω, άκουσα τον κ. Τσίπρα να αποκαλεί ετερόκλητο όχλο τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαδηλώνουν για τους απαράδεκτους χειρισμούς του στο Σκοπιανό. Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του, όπως και τους λόγους που τον οδηγούν σε μια εμφανή προσπάθεια χειραγώγησης ακόμη και της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Novartis», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε: «Και επειδή παριστάνει ότι δεν άκουσε τις θέσεις μου θα τις επαναλάβω για να μην έχει την παραμικρή απορία: Η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά είπαμε, από την πρώτη στιγμή, όλα στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες. Είναι αδιανόητο να γνωρίζει η Κυβέρνηση ποιοι είναι κουκουλοφόροι που σπιλώνουν στοχευμένα ακόμη και πρώην Πρωθυπουργούς και να αρνείται ο κ. Τσίπρας να καταθέσουν επώνυμα στη Βουλή τους ισχυρισμούς τους. Το Κράτος Δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα».

«Οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια. Και κάτι τελευταίο: Ο κ. Τσίπρας ζημίωσε τους πολίτες με 100 δισ. ευρώ και θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις αυταπάτες του. Δεν θα του επιτρέψω να παριστάνει και τον τιμητή της κάθαρσης όταν εκείνος ήταν που έδινε μάχες για να μην μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για την υπόθεση Novartis

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων