ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόκληση μεγατόνων από Μόσιαλο και Βενιζέλο

Πρόκληση μεγατόνων από Μόσιαλο και Βενιζέλο

Πρόκληση μεγατόνων δια χειρός Ηλία Μόσιαλου και Ευάγγελου Βενιζέλου που δίχως καμία αιτιολογία εξαιρούν από τις διατάξεις του ενιαίου μισθολογίου - βαθμολογίου τους συμβούλους και τους γραμματείς επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.


Αναλυτικά, σύμφωνα με τις αλλαγές που κατέθεσε σήμερα στην Βουλή ο κ. Βενιζέλος και συγκεκριμένα η παράγραφος 5 του άρθρου 7 του πολυνομοσχεδίου που αναφέρεται σε εκείνους του κλάδους που εξαιρούνται από το ενιαίο μισθολόγιο, τίθεται φράση ως εξής «όπως οι υπάλληλοι του διπλωματικού κλάδου και οι εξομοιούμενοι με αυτόν μισθολογικά ή βαθμολογικά κλάδοι του Υπουργείου Εξωτερικών, περιλαμβανομένου και του κλάδου Συμβούλων κα Γραμματέων Επικοινωνίας της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης».

Να σημειωθεί ότι η Γραμματεία Ενημέρωσης υπάγεται στον υπουργό Επικρατείας κ. Μόσιαλο ο οποίος την ώρα που σχεδιάζει το κλείσιμο της ΕΡΤ στέλνοντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζομένους, δεν διστάζει να προστατέψει τα προκλητικά προνόμια των «δικών του παιδιών».

Ρoή Ειδήσεων