ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργή Μητσοτάκη κατά Καμμένου: Η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο (vid)

Οργή Μητσοτάκη κατά Καμμένου: Η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο (vid)

Κυριάκος Μητσοτάκης | Ειδήσεις: Σε ολομέτωπη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης προχώρησε την Πέμπτη (11/10/2018) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντά την ως «παρακμιακό θίασο», με αφορμή τις προτάσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για Plan B στο Σκοπιανό κόντρα στις επίσημες θέσεις του υπουργείου Εξωτερικών.

ΔΡΙΜΥ «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

«Σε μια εποχή που το βασικό ζητούμενο για τη χώρα είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας της σε όλους τους τομείς, η κυβέρνηση θυμίζει παρακμιακό θίασο. Η εικόνα ενός αδύναμου πρωθυπουργού που δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει τον Υπουργό Άμυνας είναι απλά θλιβερή» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που σκανδαλώδεις υποθέσεις γύρω από το Προσφυγικό, τη Δ.Ε.Η., την Ε.Ρ.Τ., έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Το μόνο που επιβεβαιώνεται ότι απασχολεί τους κ. Τσίπρα και Καμμένο είναι πώς θα παραμείνουν για λίγο ακόμα στις καρέκλες τους. Για αυτό και ανέχεται ο ένας τους εκβιασμούς του άλλου», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η πατρίδα μας, όμως, στο μεταξύ χάνει δύναμη, σοβαρότητα και αξιοπιστία. Διασύρεται διεθνώς. Μέχρις εδώ. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί το συντομότερο από αυτό το συνονθύλευμα του κυνισμού και της ανικανότητας που παριστάνει την κυβέρνηση. Οι Έλληνες θέλουν και μπορούν να ξαναβρούν, επιτέλους, το δρόμο του αληθινού πατριωτισμού, της αξιοπιστίας, της σοβαρότητας και της προόδου», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το tweet με τη δήλωση on camera του προέδρου της ΝΔ:

Διαβάστε επίσης:

Ρoή Ειδήσεων