ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Το «Βόρεια Μακεδονία» δεν το θέλει κανένας Έλληνας

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Το «Βόρεια Μακεδονία» δεν το θέλει κανένας Έλληνας

Ο Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης παίρνει ξεκάθαρη θέση για τα ζητήματα της οικονομίας, τα εθνικά θέματα και τις επικείμενες εκλογές - Τι λέει στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Newsbomb.gr και στους δημοσιογράφους Κώστα Τσιτούνα και Ευδοκία Μύτιλη - Τι απαντά για τις εκλογές αλλά και για συγκεκριμένα στελέχη της ΝΔ όπως ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο ΑΝΑΠΛ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ο κ. Κυρανάκης δηλώνει ευθέως ότι η ΝΔ δεν δέχεται επ' ουδενί την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά ούτε και τον όρο «Βόρεια Μακεδονία».

Όπως μάλιστα δηλώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να έρθει σε ρήξη τόσο με το ΝΑΤΟ, όσο και με τις ΗΠΑ και τη Γερμανία.

Δηλώνει ξεκάθαρα ότι η ΝΔ διαφωνεί κάθετα ως προς το σκέλος της συμφωνίας Τσίπρα - Αρχιεπίσκοπου που έχει να κάνει με τη θρησκευτική ουδετερότητα, αλλά συμφωνεί με τα ζητήματα συνεκμετάλλευσης της εκκλησιαστικής περιουσίας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι λέει για τις εκλογές, αλλά και για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζει λέγοντας ότι οι ψήφοι δεν εξαγοράζονται με ρουσφέτια και επιδόματα.

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε του αιτήματος των ιερέων να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι.

Όπως υπογράμμισε ο στόχος της ΝΔ δεν είναι πώς θα μπει στο Μαξίμου, αλλά τι θα αφήσει πίσω της φέυγοντας από τη διακυβέρνηση.

Ενδιαφέρον τεράστιο έχουν οι απαντήσεις του για τον αν οι κύριοι Βορίδης και Γεωργιάδης αποτελούν «ακροδεξιά βαρίδια» για τη ΝΔ. Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης:

Με την πλάτη στον τοίχο ο Σημίτης - Ανοίγουν οι λογαριασμοί του