ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψήφος εμπιστοσύνης - Δανέλλης: Δεν φοβάμαι τις απειλές - Επωφελής η Συμφωνία των Πρεσπών για τη χώρα

Ψήφος εμπιστοσύνης - Δανέλλης: Δεν φοβάμαι τις απειλές - Επωφελής η Συμφωνία των Πρεσπών για τη χώρα
EUROKINISSI - ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ψήφος εμπιστοσύνης | Σπύρος Δανέλλης | Συμφωνία των Πρεσπών: Την απόφασή του να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά και να κυρώσει την προωθούμενη Συμφωνία των Πρεσπών επαναβεβαίωσε το απόγευμα της Τετάρτης (16/01/2019) ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μιλώντας για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Δανέλλης τη χαρακτήρισε ως «επωφελή για την πατρίδα» και πρόσθεσε ότι «υπερκαλύπτει τα εθνικά προαπαιτούμενα και προσδίδει ξανά αίγλη και κύρος στη χώρα».

«Έλεγα δημόσια από τον Οκτώβριο του 2018 να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση εφόσον αυτή συνδεθεί με το Μακεδονικό. Αν δεν υπάρχει η τωρινή κυβέρνηση, δεν υπάρχει η Συμφωνία. Το Μακεδονικό δεν είναι μονάχα εθνικό θέμα και καθορίζει εκλεκτικές συγγένειες για κάθε πολιτικό χώρο», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ο Σπύρος Δανέλλης τόνισε πως η απόφασή του να στηρίξει την κυβέρνηση, δεν συνιστά «λευκή επιταγή».

Αναφερόμενος στις απειλές και τις πιέσεις που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, είπε: «Δεν με πτοούν οι απειλές και οι λοιδωρίες. Δεν θα υποκύψω σε πιέσεις». «Αντιλαμβάνομαι, βεβαίως, τη σφοδρότητα των επιθέσεων που δέχομαι από μερίδα του Τύπου και δημοσιογράφων, που επιλέγουν να λειτουργήσουν ως γραφεία κομματικής προπαγάνδας», συμπλήρωσε.

Ο άλλοτε βουλευτής του Ποταμιού προσέδωσε - όπως ήταν αναμενόμενο - και έναν πιο προσωπικό τόνο στην τοποθέτησή του, απευθυνόμενος στον επικεφαλής του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη.

«Αγαπητέ Σταύρο το ότι παραμένω πιστός στις ιδέες και τις αξίες μου, μου το χρεώνεις ως λάθος. Όμως η σχέση μου με το Ποτάμι είχε καταστεί ληξιπρόθεσμη ήδη από το τελευταίο συνέδριο του κόμματος, όταν αποφασίστηκε η προγραμματική σύγκλιση με τη ΝΔ», είπε ο Σπύρος Δανέλλης.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Τζώρτζης

Συναγερμός στο Μαξίμου: Δεν περνά η Συμφωνία των Πρεσπών - Έντρομος ο Τσίπρας

Σχετικές ειδήσεις