Παπουτσής: Ο Παπανδρέου είναι εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα

Την πλήρη στήριξή του στο Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτηρίζει «εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα» εκφράζει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής.
Παπουτσής: Ο Παπανδρέου είναι εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα
1'

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι η συζήτηση για εκλογή νέου προέδρου εγκλωβίζει το ΠΑΣΟΚ και δρα υπονομευτικά για τη χώρα.

Ερωτηθείς, στο πλαίσιο συνέντευξής του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», αν ο Γ. Παπανδρέου δικαιούται να είναι ξανά επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, απαντά: «Αναρωτιέμαι πολλές φορές όταν ακούω τέτοιου είδους συζητήσεις: είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε η χώρα να είχε φτάσει μέχρι τη δανειακή σύμβαση που αφήνει νέα περιθώρια για τη χώρα, χωρίς το Γιώργο Παπανδρέου; Είναι πολλοί εκείνοι οι οποίοι θα μπορούσαν να δουν στην επόμενη φάση των διαπραγματεύσεων, τη χώρα, τους κυβερνητικούς παράγοντες, τον Πρωθυπουργό, κ. Παπαδήμο να αγνοεί τη συνδρομή και τη βοήθεια του Γιώργου Παπανδρέου από μια θέση ευθύνης; Θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου αποτελεί εθνικό κεφάλαιο για τη χώρα. Θεωρώ ότι όσο ο Γιώργος Παπανδρέου επιθυμεί να συνεχίσει την προσπάθεια για τη δικαίωση του αγώνα και την ενότητα της παράταξης, εγώ θα τον στηρίζω χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό».

Ο κ. Παπουτσής απέφυγε να απαντήσει αν ο ίδιος θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «συνεχίζω να πιστεύω στις σχέσεις ηθικής και εντιμότητας, στην αξία της συλλογικής δουλειάς και της ενότητας της παράταξης, της προσωπικής στράτευσης και της δέσμευσης. Πάντα στην πρώτη γραμμή».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή