ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Μας κάνει και υποδείξεις ο Ντάισελμπλουμ: Τελειώστε με το πρόγραμμα και για εκλογές... βλέπουμε!

Μας κάνει και υποδείξεις ο Ντάισελμπλουμ: Τελειώστε με το πρόγραμμα και για εκλογές... βλέπουμε!

Μας θυμήθηκε πάλι ο γνωστός και μη εξαιρετέος επικεφαλής του Eurogroup, αδέρφια και αποφάσισε, για ακόμη μία φορά, να αποφασίσει για εμάς πριν από εμάς σχετικά με το πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα.

Σωστά διαβάζετε! Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ το έκανε και πάλι το... θαύμα του και σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» με τίτλο «Κρατήστε τις εκλογές για το 2019», ανέφερε πως «πρέπει να τελειώσουμε μαζί το πρόγραμμα, να φροντίσουμε την έξοδο από αυτό και να έχουμε έως τότε μια συμφωνία για το χρέος».

Ο Ολλανδός αξιωματούχος επισήμανε πως το κλειδί είναι η πολιτική σταθερότητα και πρόσθεσε πως «κοινός μας στόχος είναι η ελληνική οικονομία να σταθεί και πάλι στα πόδια της, τα δημοσιονομικά της χώρας να σταθεροποιηθούν, η εμπιστοσύνη να συνεχίσει να βελτιώνεται και η πρόσβαση στις αγορές να γίνει απρόσκοπτη».

«Εάν επιτύχουμε αυτά, είμαι αισιόδοξος για την ελληνική οικονομία», υπογραμμίζει.

Μήπως θες να σε βάλουμε και πρωθυπουργό, ρε άνθρωπε; Μήπως να σου δώσουμε κανένα «ουφίτσιο» σαν αυτά που έδιναν οι Μεγάλες Δυνάμεις σε ξένους ηγεμόνες το πάλαι ποτέ; Σκοτώνετε μια ολόκληρη χώρα εδώ και επτά χρόνια με τα Μνημόνιά σας, δεν έχετε αφήσει τίποτε όρθιο και τώρα θέλετε να σας βάλουμε κεχαγιάδες;

Άραγε, πόση ξεδιαντροπιά θα αντέξουμε ακόμη, αδέρφια;

Σχετικές ειδήσεις