ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

«Ο Ζάεφ είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως…»

«Ο Ζάεφ είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως…»

Σκοπιανό | Ζόραν Ζάεφ: Είπε, βρε αδέρφια, αυτός ο γείτονάς μας, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων να χαρεί κι αυτός με το προσκλητήριο που του έστειλε το ΝΑΤΟ για τη Σύνοδο της περασμένης εβδομάδας και κάπου το παράκανε.

Κατά τη διάρκεια πανηγυρικών εκδηλώσεων το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μπίτολα για την πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ, ο «φίλος μας» Ζόραν Ζάεφ αναφέρθηκε στο «μακεδονικό» μέλλον.

Στη δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης των Σκοπίων, ο Ζάεφ αναφερόταν συνέχεια στη «Μακεδονία» λέγοντας ότι έχει λόγους να γιορτάσει γιατί, όπως είπε, «πραγματοποιούμε τους κοινούς στρατηγικούς στόχους, τα κοινά μας όνειρα και τις κοινές μας ελπίδες».

«Αυτό που πέτυχε η "Μακεδονία" σε ένα χρόνο είναι επιτυχία όλων μας. Έχουμε λόγους να πανηγυρίζουμε και να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες μας»πρόσθεσε ο προκλητικός Σκοπιανός πρωθυπουργός.

«Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες: Σήμερα τα πράγματα που μας χωρίζουν δεν είναι τόσο δυνατά όσο τα πράγματα που μας ενώνουν. Και αυτά είναι η ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα και η πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ. Αυτές είναι οι δυνάμεις που θα μας ανοίξουν το δρόμο για το μέλλον» πρόσθεσε ο Ζάεφ.

«Η "Μακεδονία" είναι μια ελεύθερη χώρα. Κάθε πολίτης αποφασίζει μόνος του τη θέση του. Καλώ εσάς και την αντιπολίτευση: Ας αποφασίσουμε το μέλλον της "Μακεδονίας". Ας σταματήσουμε τα μίση», κατέληξε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις εκδηλώσεις είχαν τυπωθεί σημαιάκια που έγραφαν «Μακεδονία στο ΝΑΤΟ».

Ποιοι φίλοι μας; Ποια συνεργασία; Οι Σκοπιανοί επιβεβαιώνουν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να καπηλευτούν τη Μακεδονία μας.

Τελικά, για ποια συμφωνία των Πρεσπών μιλάμε; Και για να παραφράσουμε το γνωστό άσμα σε στίχους του Πυθαγόρα και μουσική του Γιώργου Κατσαρού (σ.σ. «Κυρα-Γιώργαινα»): «Κυρα-Ζάεβα, ο Ζόραν σου πού (το) πάει;».

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό