ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

«Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι»

«Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι»

Οι Σκοπιανοί ζητούν να καταργηθεί το «Μακεδονία ξακουστή»

Αντί οι Σκοπιανοί να μας ευγνωμονούν που βοηθήσαμε τα μέγιστα στο να γίνουν κανονικό κράτος, αφού συμφωνήσαμε να χρησιμοποιούν το όρο «Μακεδονία» στην ονομασία τους, αφού δεχτήκαμε να χρησιμοποιούν το όρο «Μακεδόνας», ενώ δεν έχουν καμία σχέση με τους Μακεδόνες και είναι Σλάβοι, τώρα ζητούν να καταργήσουμε εμείς και να ξεχάσουμε την ιστορία και τη λαϊκή μας παράδοσή.

Τελικά στους Σκοπιανούς ταιριάζει απόλυτα η παροιμία «Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι».

Τι άλλο να πούμε για τους προκλητικούς «γείτονες» που πλέον θέτουν ζήτημα κατάργησης εμβατηρίων, συνθημάτων και τραγουδιών που εξυμνούν τη Μακεδονία μας.

Μετά την υπουργό Άμυνας των Σκοπίων, τώρα και ο εκπρόσωπος του Ζάεφ με αποκλειστική δήλωση στο Star, ζητά να καταργηθούν τα τραγούδια και τα συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, όπως το «Μακεδονία ξακουστή».

Στην ερώτηση «είναι θέση της κυβέρνησης σας να καταργηθούν τα τραγούδια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας;» απαντά ο Μίλε Μποζνιακόφσκι, εκπρόσωπος της σκοπιανής κυβέρνησης: «Ενέργειες οι οποίες βρίσκονται στην αντίθετη κατεύθυνση από το πνεύμα φιλίας της συμφωνίας των Πρεσπών δεν είναι ωφέλιμες για τις δυο χώρες».

«Η συμφωνία των Πρεσπών συνεισφέρει άμεσα στην περιφερειακή και ευρύτερη σταθερότητα και ασφάλεια και ως έγγραφο συμβάλλει στην εδραίωση των ευρωατλαντικών προοπτικών της περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» προσθέτει ο ίδιος.

Την ίδια ώρα η Ραντμίλα Σεκέρινσκα, υπουργός Άμυνας των Σκοπίων επιμένει σε δηλώσεις της ότι αυτά που συνέβησαν στην Ελλάδα δεν βοηθάνε τη φιλία και τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Όπως επισημαίνουν διεθνολόγοι αλλά και εκπρόσωποι Παμμακεδονικών Ενώσεων, «οι Σκοπιανοί δεν θέλουν να ακούν τον ύμνο της Μακεδονίας γιατί συμβολίζει την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Βούλγαρους, ενώ σύμφωνα με το δικό τους ανιστόρητο αφήγημα, στους Βαλκανικούς πολέμους «η Μακεδονία κόπηκε στα τρία».

Ακούστε το «Μακεδονία ξακουστή» που θέλουν οι Σκοπιανοί να καταργήσουμε: