ΜΠΑΣΚΕΤ

Γέμισε το κλειστό για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Γέμισε το κλειστό για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ!

Κατάμεστο ήταν το κλειστό γυμναστήριο στο Σχηματάρι, το οποίο «φόρεσε τα καλά του» για να υποδεχθεί πολλές από τις εμβληματικές μορφές του ελληνικού μπάσκετ που έδωσαν το «παρόν» στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που εμπνεύστηκε και υλοποίησε ο προπονητής του Ερμή Σχηματαρίου και μεγάλος άσος του παρελθόντος Νίκος Οικονόμου, προκειμένου να βοηθήσουν όλοι τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ.

Έναν σπουδαίο μαχητή, τον οποίο έχει αγκαλιάσει ο ελληνισμός σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Με προπονητή τον σπουδαίο Γιάννη Ιωαννίδη η ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος αναμετρήθηκε με τον Ερμή Σχηματαρίου (κόουτς είναι ο Νίκος Οικονόμου) που συνέβαλλε τα μέγιστα για να γίνει το παιχνίδι.

Υπό το βλέμμα του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που εκπροσώπησε την Πολιτεία, το φιλανθρωπικό παιχνίδι διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρουσιάστηκε από τον σπουδαίο δημοσιογράφο Βασίλη Σκουντή και την παρουσιάστρια Όλγα Λαφαζάνη.

Ήταν εκεί όλος ο φίλαθλος κόσμος του Σχηματαρίου γεμίζοντας ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο και έδειξε με την παρουσία του πως όλοι είναι δίπλα στον μικρό μαχητή Παναγιώτη-Ραφαήλ.


Τον αγώνα διεύθυναν οι διαιτητές Παντελίδης, Ντάνος και Χουγιάζος.
Για την ιστορία, οι Βετεράνοι επικράτησαν του Ερμή Σχηματαρίου με 81-72.
ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ (Οικονόμου): Δημητριάδης 10 (2), Καρακωνσταντάκης 3 (1), Γκοντόπουλος 7 (1), Κοπακάκης 6 (1), Δέδες 15 (5), Μιχαήλ 8, Γεωργίου 2, Σαράφογλου, Χάλιος 4, Κουλούρης 11 (1), Σιδέρης 2, Γιανναλέτσος 4, Κελλαράκης.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ (Ιωαννίδης-Στεργάκος): Καζιάνης 5 (1), Μπουντούρης 3 (1), Κωνσταντινίδης 10, Πρέλεβιτς, Κουτρούλιας 14, Γιαννούλης 6, Παπανικολάου 16 (2), Γλυνιαδάκης 6, Τζαλαλής 5 (1), Αγαδάκος 4, Τσαρτσαρής 12 (1).