ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξανά φαβορί για το βραβείο του MVP! (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ξανά φαβορί για το βραβείο του MVP! (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει ξανά το βραβείο του MVP, σύμφωνα με τους General Managers των 30 ομάδων του ΝΒΑ.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της σεζόν, έτσι και φέτος, οι GMs των ομάδων πήραν μέρος στην καθιερωμένη δημοσκόπηση, δίνοντας τα δικά τους προγνωστικά. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις απαντήσεις τους οι Λέικερς είναι το ξεκάθαρο φαβορί για να κατακτήσουν ξανά το πρωτάθλημα κι ο Γιάννης έχει τον πρώτο λόγο για να αναδειχθεί τρίτη σερί σεζόν πολυτιμότερος παίκτης.

Ο Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε το 32% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς με 21%. Το δίδυμο ΛεΜπρον Τζέιμς – Άντονι Ντέιβις ακολουθεί με 18% έκαστος.

Σε περίπτωση που τα καταφέρει ο Αντετοκούνμπο θα γίνει μόλις ο ένατος παίκτης με τρία βραβεία και ο τέταρτος που θα κάνει three-peat.

Όσον αφορά στην ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, οι Λέικερς έκαναν... περίπατο συγκεντρώνοντας το 81% των ψήφων με τους Κλίπερς να ακολουθούν με 11%. Ψήφους πήραν επίσης οι Νετς κι οι Χιτ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθολικό lockdown και στην Κοζάνη - Αυτά είναι τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ