ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ομπάμα επέλεξε Αντετοκούνμπο - «Έτσι θα γίνει ασταμάτητος ο Γιάννης» (video)

Ο Ομπάμα επέλεξε Αντετοκούνμπο - «Έτσι θα γίνει ασταμάτητος ο Γιάννης» (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο Μπαράκ Ομπάμα κλήθηκε να μιλήσει για τον «Greek Freak» και στάθηκε στο στοιχείο που αν βάλει στο παιχνίδι του θα γίνει... ασταμάτητος!

Ο άλλοτε Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι γνωστός μπασκετόφιλος και δεν χάνει ευκαιρία να λάβει μέρος σε κουβέντες που αφορούν την πορτοκαλί «Θεά». Ο Ομπάμα, λοιπόν, βρέθηκε στο podcast του Μπιλ Σίμονς και κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Λούκα Ντόντσιτς και τον Ζάιον Ουίλιαμσον.

Η επιλογή του ήταν ο Γιάννης αλλά με μια προϋπόθεση... Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να δω αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βάλει στο παιχνίδι του το σουτ μέσης απόστασης φέτος. Ξέρετε, όλοι ανησυχούν αν ο Γιάννης μπορεί να σουτάρει τρίποντο, αν μπορεί να σκοράρει από μακριά... Αν το πετύχει, θα είναι ακαταμάχητος.

Αν για παράδειγμα, έχει το σουτ του Καρλ Μαλόουν ή ακόμα και του Καουάι Λέοναρντ στα κρίσιμα, ποιος θα μπορέσει να τον σταματήσει; Αν δεν το αναπτύξει, θα επέλεγα τον Λούκα, επειδή είναι πιο ταλαντούχος, αν και ο Ζάιον είναι ο πιο fun-to-watch».

Ακούστε όλο το podcast...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη στο Newsbomb.gr: Ξέφυγε η κατάσταση στη Δυτική Αττική - Επιχειρήσεις δεν έλαβαν έγκαιρα μέτρα