ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός: Το ΝΒΑ πρωτοπορεί! - Βάζει αισθητήρες απόστασης

Κορονοϊός: Το ΝΒΑ πρωτοπορεί! - Βάζει αισθητήρες απόστασης

Κορονοϊός: Το ΝΒΑ για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί και φέρνει ειδικούς αισθητήρες, ώστε τα μέλη των ομάδων να διατηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Μετά την άκρως επιτυχημένη «φούσκα» του Ορλάντο, η κορυφαία λίγκα του κόσμου έρχεται να παραδώσει ξανά μαθήματα καινοτομίας. Συγκεκριμένα, θα προμηθεύσεις τις ομάδες με ειδικούς αισθητήρες για να ελέγχει με αυτό τον τρόπο αν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Μολονότι δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες, το ΝΒΑ θα έχει άμεση ειδοποίηση σε περίπτωση που δυο άτομα που δεν ανήκουν στην ίδια ομάδα δεν έχουν την απαιτούμενη απόσταση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι αισθητήρες δεν θα λειτουργούν ως GPS. Άλλωστε στόχος του ΝΒΑ δεν είναι να γνωρίζει τι κάνουν οι αθλητές, αλλά το αν κρατούν τις αποστάσεις για περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι παίκτες δεν θα είναι υποχρεωμένοι να φορούν τους αισθητήρες κατά τη διάρκεια των αγώνων ή όταν η αποστολή θα βρίσκεται στο ξενοδοχείο, αλλά θα πρέπει να τους έχουν μαζί τους στις μετακινήσεις και τις προπονήσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρωτοχρονιά: Ποδαρικό… στο σπίτι με απαγόρευση κυκλοφορίας, μπλόκα και μετακίνηση «6» - Όλα τα μέτρα