ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: Ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! - Η ώρα και το κανάλι

Basket League: Ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ! - Η ώρα και το κανάλι

Basket League: Μεγάλο ντέρμπι απόψε στο ΟΑΚΑ με τον τυπικά γηπεδούχο Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην κοινή τους έδρα, το ΟΑΚΑ.

Μολονότι υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες, το ελληνικό πρωτάθλημα οδεύει προς το φινάλε του πρώτου γύρου κι ώρα για το ντέρμπι κορυφής έφτασε, με «πράσινους» και «κιτρινόμαυρους» να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 7-1, ενώ δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τους, ωστόσο το πρώτο ντέρμπι για το 2021 είναι ένα παιχνίδι... αποδείξεων.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από το Λαύριο και είναι χαμηλά στη βαθμολογία της Euroleague, ενώ η ΑΕΚ ηττήθηκε κι αυτή από το Λαύριο, ενώ το κακό αποτέλεσμα κόντρα στη Χάποελ Χολόν πήγε να τη βάλει σε περιπέτειες στο Basketball Champions League.

Η «Ένωση» έχει σημαντικές απουσίες καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό, Νίκο Ζήση και στους Μάρκους Σλότερ και Δημήτρη Κατσίβελη. Από την άλλη, εκτός για το «τριφύλλι» παραμένει ο Ζακ Όγκαστ.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3. Επίσης, μπορείτε να σχολιάσετε την εξέλιξη του ντέρμπι μέσα από το Live Chat του Onsports.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φθιώτιδα: Τον έσφαξε σε ζωντανή μετάδοση - Άφαντος ο δολοφόνος