ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αληθινοί ήρωες οι γονείς μου, η ταινία θα αφορά τις θυσίες τους» (video)

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» μίλησε για την οικογένεια του κι υπογράμμισε ότι η ταινία που γυρίζεται για εκείνον θα αφορά τις θυσίες που έκαναν οι γονείς του.

Ο ηγέτης των Μπακς σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στους γονείς του, λέγοντας ότι είναι οι αληθινοί ήρωες. Επίσης, μίλησε για τον Θανάση και φυσικά τον γιο του, τον Λίαμ.

Σε ερώτηση για την ταινία που θα γυριστεί στην Ελλάδα, επεσήμανε ότι δεν θα αφορά μόνο τη ζωή του, αλλά και των δικών του.

Αναλυτικά όσα είπε...

«Η ταινία δεν θα είμαι μόνο για τη ζωή μου. Αλλά και για τους δικούς μου, για όσα πέρασαν προκειμένου να μας μεγαλώσουν για να γίνουμε αυτό που είμαστε. Τις θυσίες που έκαναν. Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια, αλλά ήταν δύσκολα. Έπρεπε να βοηθήσω, γιατί δεν είχαμε χρήματα. Οι αληθινοί ήρωες ήταν οι γονείς μου. Ο Λίαμ θα έχει να κάνει λιγότερα από εμένα στη ζωή του, αλλά οι παππούδες του, όπως και αυτοί της Μαράια, δούλεψαν σκληρά για να δώσουν μία ευκαιρία στον Λίαμ.

Δεν θέλω η ταινία να είναι για εμένα, να βάζω πόντους και να παίρνω βραβεία, αυτά είναι ένα διαφορετικό κεφάλαιο, θέλω να δουν τη ζωή μας. Την αληθινή ζωή, τι περάσαμε. Το σενάριο είναι αυθεντικό. Κάποιοι λένε ότι μία ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Όχι, όχι… Είμαι αυθεντικός άνθρωπος και θέλω η δική μου ιστορία να είναι βασισμένη στην πραγματική ζωή. Αυτό ήθελα, να δούμε όλοι τι έγινε μέχρι να φτάσω εδώ. Τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, να τη δούνε κάποτε και να καταλάβουν τις θυσίες που έκαναν όλοι για να είμαστε εδώ»

Επίσης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε...

Για τον Θανάση: «Αλλάζει το παιχνίδι με την ενέργειά του. Θα τα δώσει όλα και θα το κάνει με χαμόγελο»

Για τον Λίαμ και αν τον έχει ωριμάσει: «Ο Λίαμ με έχει ωριμάσει. Είναι όμορφο να γυρίζεις στην οικογένειά σου. Έχω περισσότερη υπομονή»

Για το αν έχει κοινά με τον πατέρα του: «Νομίζω ναι. Ο μπαμπάς μου είχε πλούτο, τα παιδιά του. Δεν είχε χρήματα, δεν είχε τίποτα. Γι’ αυτό θέλουμε να τον εκπροσωπούμε κάθε μέρα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Θέλω να γίνω ένας σπουδαίος πατέρας, όπως ήταν ο πατέρας μου για εμάς»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Παγκόσμιο σοκ από την ισοπέδωση των γραφείων του AP και Al Jazeera - «Αποφύγαμε τρομερές απώλειες»