ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι για το πλεονέκτημα!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Intime News

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» κοντράρονται στο ΣΕΦ, σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα έδρας στη Basket League.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός «συγκρούονται» για δεύτερη φορά φέτος, καθώς είχε προηγηθεί ο τελικός του Super Cup.

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε στην αναμέτρηση της Ρόδου κι έφτασε τις οκτώ συνεχόμενες νίκες κόντρα στο «τριφύλλι». Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους και να κάνουν καθοριστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης στη regular season. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και σε ενδεχόμενη επικράτηση θα έχει δύο νίκες παραπάνω από τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς, από την άλλη, δείχνουν να έχουν μπει στον σωστό δρόμο, μετά την προσθήκη του Ντουέιν Μπέικον. Το «τριφύλλι» μετράει τρεις σερί νίκες στη Euroleague και πηγαίνει στο ΣΕΦ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Στο Φάληρο είχε νικήσει την τελευταία φορά, πριν ο Ολυμπιακός ξεκινήσει το νικηφόρο σερί του. Ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει στις 22 Νοεμβρίου 2021, για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Ο Μάριους Γκριγκόνις δεν κατάφερε να προπονηθεί στην τελευταία προπόνηση των «πράσινων», καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση. Ως εκ τούτου ο Λιθουανός είναι οριστικά εκτός από το ντέρμπι. Από την άλλη, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Η ώρα και το κανάλι του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Το ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τη Basket League είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Δευτέρας (4/12). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3, ενώ μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το live του Newsbomb.gr.

H 8η αγωνιστική της Basket League

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (19:15 – ΕΡΤ3)
Basket League
Η βαθμολογία της Basket Leagueesake.gr

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.