ΜΠΑΣΚΕΤ

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Τούρκος οπαδός «έσπασε» το κεφάλι του μετά το τρίποντο του Σλούκα (vids)

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Τούρκος οπαδός «έσπασε» το κεφάλι του μετά το τρίποντο του Σλούκα (vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στη σειρά των playoffs της Euroleague επί της Φενέρμπαχτσε, με buzzer beater τρίποντο του Κώστα Σλούκα και προκάλεσε... πονοκέφαλο σε φίλους και αντιπάλους. 

Ο Ολυμπιακός είναι μια νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four της Euroleague, καθώς επικράτησε στο Game 3 της σειράς με τη Φενέρμπαχτσε, χάρη στο τρίποντο του Κώστα Σλούκα σε «νεκρό» χρόνο.

Το συγκεκριμένο καλάθι ήταν... μαχαιριά για τους Τούρκους οπαδούς, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς χάθηκε η νίκη μέσα από τα χέρια τους και μάλιστα από έναν πρώην παίκτη τους.

Ένας εξ αυτών που βρίσκονται στο γήπεδο, μάλιστα, δεν άντεξε και ξέσπασε στα καθίσματα, χτυπώντας σε αυτά το κεφάλι του!

Ταυτόχρονα, όμως, το τρίποντο του Σλούκα προκάλεσε ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Ίσως και παραπάνω του συνηθισμένου για κάποιους.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media κι έχει γίνει viral, δείχνει μία παρέα να παρακολουθεί τον αγώνα σε σπίτι στην Αγγλία. Η νίκη στο τέλος τους κάνει να τρελαθούν και να ουρλιάζουν, με έναν εξ αυτών να πηδάει τόσο ψηλά από τη χαρά του, που έσπασε μία λάμπα που βρισκόταν στο ταβάνι με... κεφαλιά!

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως στο τάιμ άουτ που προηγήθηκε και με το σκορ στο 71-69, οι Κώστας Σλούκας και ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν αυτοί που ουσιαστικά σχεδίασαν τη νικητήρια επίθεση για τον Ολυμπιακό.

«Παρ' την και σούταρε» ήταν η εμψυχωτική ατάκα του Βούλγαρου προς τον Έλληνα γκαρντ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βάζει στη συνέχεια κάποιες... πινελιές.

Διαβάστε επίσης:

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 71-72: Απίθανος Σλούκας «χτύπησε» σε νεκρό χρόνο και... 2-1 οι Πειραιώτες

Λιονέλ Μέσι: Χυδαία επίθεση από οπαδούς της Παρί - Πήγαν και στο σπίτι του Νεϊμάρ (videos)

Σακίρα - Πικέ: Έπεσε ξύλο στη συνάντησή τους στο Μαϊάμι - Κλήθηκε η αστυνομία

Αθλητικές μεταδόσεις: Σε Σάκκαρη και Τσιτσιπά το ενδιαφέρον, ματς «φωτιά» στην Euroleague