ΜΠΑΣΚΕΤ

Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ντένι Αβντίγια συμφώνησαν - «Έχουμε όλη τη χώρα μαζί μας»

Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ντένι Αβντίγια συμφώνησαν - «Έχουμε όλη τη χώρα μαζί μας»
AP Photo/Nick Wass

Ο Ντένι Αβντίγια είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του Ισραήλ στο NBA και μίλησε γι' αυτό στο podcast του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αγωνίζεται πλέον στον μαγικό κόσμο του NBA και τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Ο ισραηλινός μίλησε στο podcast του Θανάση Αντετοκούνμπο, «Thanalysis», για το πώς αισθάνεται να είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας του στο NBA.

«Νομίζω ότι ήταν λίγο πιο δύσκολο για μένα, γιατί έχω μια ολόκληρη χώρα πίσω μου. Είμαι ο μοναδικός Εβραίος και Ισραηλινός παίκτης στο NBA, οπότε όταν έχω έχω κακό παιχνίδι, όλοι μιλάνε για αυτό.

Και αισθάνομαι ότι υπάρχει πίεση κάποιες φορές. Ήξερα όμως πως να το χειριστώ για να το κάνω πλεονέκτημα, γιατί έχω παντού υποστηρικτές. Στην Νέα Υόρκη επικρατεί τρέλα, στο Λος Άντζελες, στο Μαϊάμι, ακόμα και στην Οκλαχόμα», τόνισε αρχικά.

«Νιώθω το ίδιο ακριβώς. Όταν πηγαίνω σε κάποιο ματς και βλέπω σημαίες από την Ελλάδα και τη Νιγηρία, λέω, αυτό είναι απίστευτο», συμφώνησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

«Είναι τρελό. Είμαστε ευγνώμονες. Έχουμε όλη τη χώρα μαζί μας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Νιώθω ότι υπάρχει κόσμος που με θαυμάζει.

Θέλω να εκπροσωπήσω την χώρα μου. Θέλω να γίνω All-Star. Έχω όνειρα για τον εαυτό μου. Να φτάσω στην κορυφή. Ξέρω ότι η χώρα μου με στηρίζει και κοιτάζει κάθε βήμα που κάνω», συμπλήρωσε ο Αβντίγια.