ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ για πάνω από 8 ώρες οι παίκτες - Έντονες παρατηρήσεις από τον Αταμάν

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ για πάνω από 8 ώρες οι παίκτες - Έντονες παρατηρήσεις από τον Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν έπιασε δουλειά για να αλλάξει τη νοοτροπία των παικτών του και να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός άμεση βελτίωση μέσα στο παρκέ, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της EuroLeague με την Μπάγερν Μονάχου.

Ημέρα... βίντεο ήταν η Τρίτη (10/10) στον Παναθηναϊκό, με τον Εργκίν Αταμάν να κάνει έντονες παρατηρήσεις, να αναλύει για ώρες στους παίκτες του «τριφυλλιού» τα λάθη τους, αλλά και να τους εξηγεί όσα πρέπει να κάνουν στο παρκέ για να παρουσιάσουν άμεσα βελτίωση και να παίξουν σύμφωνα με τα «θέλω» του.

Ο Τούρκος προπονητής ήταν έξαλλος μετά την νίκη κόντρα στο Μαρούσι, έκανε λόγο για «άθλια εικόνα» και «επικίνδυνη νοοτροπία», ενώ στη συνέχεια οι φωνές του από τα αποδυτήρια ακούγονταν μέχρι το παρκέ.

Δεν έμεινε μόνο εκεί όμως... Την Τρίτη (10/10) κάλεσε από τις 12 το μεσημέρι τους παίκτες του στο ΟΑΚΑ και στις 12:30 ξεκίνησε η ανάλυση μέσω βίντεο. Δεν ήταν μια συνηθισμένη ανάλυση, καθώς κράτησε για 4,5 ώρες, με τον έμπειρο τεχνικό να δείχνει αναλυτικά φάσεις στους παίκτες του και να κάνει έντονες παρατηρήσεις.

Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» είχαν μία εκδήλωση με χορηγό εταιρεία για μία ώρα και στις 18:00 μπήκαν στο παρκέ για να προπονηθούν. Το πρόγραμμα του Τούρκου προπονητή κράτησε πάνω από δύο ώρες, με τους "πράσινους" να αποχωρούν από το ΟΑΚΑ μετά από παραπάνω από 8 ώρες συνολικά!

Από εκεί και πέρα, ο Ντίνος Μήτογλου συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση, δεν είναι σε θέση να προπονηθεί και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Από την μεριά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, η συμμετοχή του στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου (12/10, 21:15) παραμένει αμφίβολη.