ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Θέμα χρόνου το sold out για Παρτιζάν

Παναθηναϊκός AKTOR: Θέμα χρόνου το sold out για Παρτιζάν

Παναθηναϊκός AKTOR: Παροξυσμός στις τάξεις των φίλων του «τριφυλλιού», τεράστια προπώληση στα εισιτήρια του αγώνα της επόμενης εβδομάδας με Παρτιζάν και μοιάζει δεδομένο το sold out.

Η παρουσία του Παναθηναϊκού AKTOR στο παρκέ, τα σπουδαία αποτελέσματα, αλλά και η «μαγεία» OAKA experience, έχει φέρει παροξυσμό στις τάξεις των φίλων του «τριφυλλιού». Οι φίλαθλοι θέλουν να είναι δίπλα στην ομάδα, να ζήσουν και να ξαναζήσουν την εμπειρία του εντός έδρας αγώνα στο «σπίτι» των «πράσινων». Έτσι και οδηγούμαστε σε ένα ακόμη sold out.

Την Παρασκευή 19/1 ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί την Παρτιζάν σε ένα ακόμη σημαντικό αγώνα Euroleague. Το ματς για την 22η αγωνιστική της διοργάνωσης απέχει μία εβδομάδα, αλλά ο κόσμος του «τριφυλλιού» ήδη σπεύδει να κλείσει θέση για το ΟΑΚΑ.

Η προπώληση των εισιτηρίων πάει… σφαίρα. Οι περισσότερες θύρες έχουν εξαντληθεί, ενώ είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν τα εισιτήρια στις κεντρικές εξέδρες. Φυσικά μοιάζει θέμα ημερών πλέον να υπάρξει το sold out, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλά θα κάνουν να σπεύσουν γιατί αλλιώς δε θα προλάβουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ΟΑΚΑ και ο Παναθηναϊκός AKTOR θα κάνουν για ακόμη μια εβδομάδα την Ευρώπη να παραμιλά, με το επίπεδο της ατμόσφαιρας, της οργάνωσης και των παροχών σε αγώνα Euroleague.