ΜΠΑΣΚΕΤ

Εθνική Ελλάδας: Ξεκινά το «ταξίδι» για το Eurobasket 2025 – Πρεμιέρα με Τσεχία στα προκριματικά

Εθνική ομάδα προκριματικά Eurobasket 2025
Intime News

Εθνική Ελλάδας: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει την Τσεχία στο ΣΕΦ, στο εναρκτήριο παιχνίδι της στα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Το «ταξίδι» προς ακόμα μια «μεγάλη» διοργάνωση ξεκινάει για την «επίσημη αγαπημένη».

Μάλιστα, η αρχή των υποχρεώσεων συμπίπτει και με τη νέα εποχή που φέρνει ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο αποψινό (23/2) ματς.

Να θυμίσουμε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο Group F, μαζί με τις Μεγάλη Βρετανία, Τσεχία κι Ολλανδία και την πρόκριση για την τελική φάση θα πάρουν οι τρεις πρώτοι του ομίλου.

Στο πρώτο «παράθυρο», η Εθνική θα υποδεχθεί την Τσεχία στο ΣΕΦ, ενώ τρεις ημέρες αργότερα (26/2, 20:30) θα αγωνιστεί στο Ντεν Χάαγκ με την Ολλανδία.

Με Ουόκαπ και Παπανικολάου στην πρεμιέρα

Εθνική Ελλάδας Προκριματικά Eurobasket 2025
Ο Τόμας Ουόκαπ θα είναι ο νατουραλιζέ της Εθνικής στον αγώνα με την ΤσεχίαIntime News

Ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε τον Τόμας Ουόκαπ (αντί του Ναζ Μήτρου – Λονγκ) για τη θέση του νατουραλιζέ στη «γαλανόλευκη» δωδεκάδα. Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε μαγνητική, καθώς είχε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό και βρίσκεται κανονικά στη δωδεκάδα.

Αναλυτικά ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει στη διάθεση του, τους Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γιώργο Παπαγιάννη, Ντίνο Μήτογλου, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Κώστα Αντετοκούνμπο, Δημήτρη Μωραΐτη, Παναγιώτης Καλαϊτζάκη, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννη Κουζέλογλου, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Βασίλη Τολιόπουλο.

Η ώρα και το κανάλι

Ο αγώνας Ελλάδα – Τσεχία για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket 2025 είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Παρασκευής (23/2). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων της ημέρας (23/2) για τα προκριματικά του Eurobasket 2025

  • 19:00 Κύπρος - Βοσνία/Ερζεγοβίνη Novasports Start
  • 21:00 Ελλάδα - Τσεχία Novasports Prime
  • 21:00 Σερβία - Φινλανδία Novasports6
  • 21:30 Μεγάλη Βρετανία - Ολλανδία Novasports4
  • 21:30 Γαλλία - Κροατία Novasports5

Σχετικές ειδήσεις