ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξύλο στο Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Χάιφα

Ξύλο στο Χάποελ Τελ Αβίβ-Χάποελ Χάιφα

Οπαδοί της Χάποελ Τελ Αβίβ επιτέθηκαν με αγριότητα σε φίλαθλο της Χάποελ Χάιφα στο περιθώριο του μπασκετικού αγώνα των δύο ομάδων στο Ισραήλ.

Η αναμέτρηση της Χάποελ Τελ Αβίβ κόντρα στην Χάποελ Χάιφα για το μπασκετικό πρωτάθλημα του Ισραήλ, στιγματίστηκε από σοβαρό επεισόδιο. Οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας, επιτέθηκαν με αγριότητα σε φίλαθλο των φιλοξενούμενων και μάλιστα δίπλα απ’ τον αγωνιστικό χώρο.

Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος του αγώνα, όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1 πόντο διαφορά. Τότε υπήρξε εισβολή στον αγωνιστικό χώρο και ο άτυχος φίλαθλος της Χάποελ Χάιφα δεν πρόλαβε να φύγει. Ακολούθησε ο άγριος ξυλοδαρμός του με μπουνιές, κλωτσιές και λοστούς, ενώ η παρέμβαση της αστυνομίας ή των σεκιούριτι του γηπέδου, ήταν υπερβολικά καθυστερημένη.

Αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο ο φίλαθλος της Χάποελ Χάιφα, όπου διαπιστώθηκε πως έχει σπάσει τη μύτη του και είχε πολλά ακόμη τραύματα απ’ τα χτυπήματα. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν κι εκτός αγωνιστικού χώρου, με την αστυνομία να έχει προχωρήσει σε δεκάδες συλλήψεις.